Amino X 435g

In stock:
450 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Amino X este cea mai recentă dezvoltare de la compania BSN, un complex de aminoacizi EFERVESCENȚI super-eficienți și rapizi. Amino X oferă o creștere a rezistenței și îmbunătățirea recuperării organismului.


Amino X sunt concepute pentru:


* Sinteza proteinelor (anabolism)


* Glicogen-resinteza


* Creșterea sensibilității la insulină


* Anti-atabolismac


* Recuperarea după antrenamente


* Creșterea musculare rezistenta


* Rezistenta la oboseala musculara


De-a lungul anilor, BSN a furnizat lumii suplimente sportive o serie de produse noi pentru construirea musculaturii. În căutarea noastră de a aduce produse interesante și inovatoare pe piață, am dezvoltat cel mai nou supliment, mult - așteptata descoperire de la BSN în piața de aminoacizi BCAA acid cu AMINOx-primul efervescent BCAA rezistenta si recuperare (Endurance & Recovery Agent).


Amino X BSN scoate în evidență:


* Primul efervescent din lume, prelucrate, pentru gătit rapid, produs de aminoacizi produs!


* 10 g de aminoacizi anti-catabolici micronizați într-o porție!


* 0 g zahăr într-o porție


* 500 unități Matabolice de vitamina D într-o porție


* Decafeinizată - poate fi utilizată în orice moment, zi sau noapte


* Se dizolvă complet (agregează oxidul nitric)


Conținutul de nutrienți într-o singură porție (1 lingură de măsurare = 14,5 g)


Total carbohidrați 1 g


Vitamina D (ca colecalciferol) – 500m (125%)


Sodiu-160 mg


Amestec anabolic de aminoacizi - 10 g


L-leucină (micronizată), L-valină (micronizată), L-izoleucină (micronizată), taurină (micronizată), L-citrulină (micronizată)


Efforsorb EnDura Composite-2 g


Acid citric, acid malic, bicarbonat de sodiu, colecalciferol


Alte ingrediente sunt arome naturale și artificiale, dioxid de siliciu, lecitină, sucraloză, acesulfam de potasiu, colorant.


Recomandări de utilizare:


Ca aditiv alimentar, amestecați 1 lingură de măsurare cu 180 ml de apă rece sau orice băutură la alegere. Luați înainte, în timpul sau după antrenament. Beți imediat după amestecare cu apă. Luați cel puțin 20-30 de minute înainte de mese sau de gât.


Portii in pachet: 30.


Avertisment de la BSN:


Atenție: înainte de a utiliza AMINOx, solicitați sfatul medicului dumneavoastră dacă nu sunteți conștient de starea actuală de sănătate sau dacă aveți contraindicații medicale sau dacă luați un inhibitor MAO sau orice alte medicamente. Nu utilizați, dacă vă așteptați la sarcină, gravidă, care alăptează, predispus la deshidratare, sau expuse la căldură excesivă. Reduceți doza sau întrerupeți utilizarea dacă aveți insomnie, tremor, amețeli, nervozitate, dureri de cap, palpitații ale inimii.


AMINOx este destinat numai utilizării adulților sănătoși de 18 ani și peste. A se păstra la îndemâna copiilor și animalelor de companie, într-un loc răcoros și uscat, departe de lumina directă a soarelui.


Atenție!


Informații alergen: conține ingredient de soia (lecitină).


Se face pe echipamente care procesează alimente care conțin lapte, ouă, soia, grâu și nuci.


* Atenție!


Aspectul produsului, echipamentul și caracteristicile acestuia pot fi modificate de producător fără notificare prealabilă.

P. S. Vă rugăm să mâncați alimente sportive cu înțelepciune și cu înțelepciune! La urma urmei, sarcina sa - deja de la primul antrenament pentru a furniza organismului cu substanțe nutritive, demonstrându-vă progrese semnificative în putere, masă și energie. În caz contrar, nu ar avea sens