SALE

Bcaa+Glutamine 300g

In stock:
150 lei
170 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

BCAA + Glutamine de la FitMax-aminoacidul BCAA cu glutamină este un supliment complex de recuperare și creștere a mușchilor. Acesta este un complex foarte eficient, care include imediat 2 activatori puternici de creștere și forță musculară: bcaa și glutamină. BCAA + Glutamine FitMax (BCAA + glutamina FitMax) este un complex anabolic de aminoacizi dezvoltat pentru culturism și fitness, care oferă rezultatul în cel mai scurt timp.


Aminoacizii BCAA sunt doar 3 aminoacizi (izoleucină, leucină, valină), care sunt izolați într-o clasă separată datorită caracteristicilor structurii lor (aminoacizi cu lanțuri ramificate). BCAA sunt cei mai importanți aminoacizi pentru atlet, deoarece acestea sunt în primul rând consumate de organism pentru a construi masa musculară și pentru a restabili țesutul muscular după antrenamente. De asemenea, aminoacizii BCAA sunt utilizați ca componente energetice în activitatea intensă a mușchilor. Glutamina este un aminoacid esențial, a cărui utilizare suplimentară crește în mod semnificativ producția de hormon de creștere de către organism, care afectează în mod direct creșterea masei musculare și a forței. De asemenea, glutamina este necesară pentru producerea altor aminoacizi în organism și metabolismul normal. Glutamina este un aminoacid anabolic care reglează producția de azot în organism, accelerând producția de glicogen..


VALOARE NUTRITIVĂ

1 doză - 10 g

Conținut 1 doză (10 g) la 100 g

Valoare energetică

136,0 kj / 32,0 kcal

1360,0 kj / 320,0 kcal

Proteine

Carbohidrați

Grăsimi

8,0 g

0,0 g

0,0 g

80,0 g

0,0 g

0,0 g

L-glutamina

L-leucină *

L-izoleucină *

L-Valin *

4,0 g

2,0 g

1,0 g

1,0 g

40,0 g

20,0 g

10,0 g

10,0 g

* - aminoacizi ramificați (BCAA)

Aplicare:


specialiștii companiei FitMax în domeniul nutriției sportive recomandă să luați BCAA + Glutamine pentru 1 porție (10 gr. = 1/2 lingură de măsurare) de 2-3 ori pe zi.


Timpul optim de recepție: dimineața (pe stomacul gol), înainte de antrenament și imediat după antrenament.


De asemenea, puteți lua 1 porție pe timp de noapte.


Fiecare porție este amestecată cu 250-300 ml de apă rece.


Pentru a cumpăra glutamina, trebuie să solicitați prin intermediul site-ului sau să comandați produsul prin telefon. Livrarea mărfurilor se efectuează în decurs de o oră.


Ambalare: 300g.


P. S. Vă rugăm să mâncați alimente sportive cu înțelepciune și cu înțelepciune! La urma urmei, sarcina sa - deja de la primul antrenament pentru a furniza organismului cu substanțe nutritive, demonstrându-vă progrese semnificative în putere, masă și energie. În caz contrar, nu ar avea sens