-33%

AMINO MILLENIUM 600g

In stock:
300 lei
450 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Amino Millenium de la FitMax este un aminoacid pulbere post-antrenament realizat pe baza hidrolizatului seric ultra-pur. Acești aminoacizi sunt obținuți prin hidroliza enzimatică complexă a proteinei din zer.

Prin această tehnologie AMINO Millenium FitMax (Amino millennium Фитмакс) foarte repede se dizolvă în apă și instantaneu absorbit, aducând muschii aminoacizi de înaltă calitate — ceea ce este foarte important în culturism și fitness pentru a construi de calitate uscat masei musculare. Acesta este motivul pentru care Amino Millenium de la FitMax este ideal pentru aplicarea imediat după antrenament, atunci când organismul are nevoie urgentă de aminoacizi.


Amino Millenium FitMax este:

* Aminoacizi pulbere din hidrolizat de proteine din zer

* Un complex complet de aminoacizi înlocuitori și esențiali (inclusiv compoziția puternică a BCAA)

* Aminoacizi anabolizanți care împiedică defalcarea țesutului muscular

* Produs rapid solubil cu gust excelent


Hidroliza este un tip de reacție chimică a solvolizei, unde, atunci când interacționează substanțele cu apa, există o descompunere a substanței originale pentru a forma noi compuși. Mecanismul de hidroliză a compușilor de diferite clase: săruri, carbohidrați, proteine, esteri, grăsimi etc. are diferențe semnificative.


Anabolismul este o colecție de procese chimice care alcătuiesc una dintre părțile metabolismului în organism care vizează formarea părților componente ale celulelor și țesuturilor.


Exogenii sunt esențiali, adică aminoacizi esențiali.


Recomandări de utilizare: specialiștii FitMax în domeniul nutriției sportive recomandă să luați Amino Millenium 1 portie (15 gr. = 2/3 lingură de măsurare) de 1-2 ori pe zi. Timpul optim de recepție: dimineața (pe stomacul gol) și imediat după antrenament. Fiecare porție este amestecată cu 250-300 ml de apă rece.