ВCAA + CITRULLINE 600g

In stock:
550 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

BCAA Citrulline de la FitMax-aminoacizi pulbere BCAA citrulină. Medicamentul este excelent pentru creșterea nivelului de energie al atletului, accelerarea creșterii masei musculare și recuperarea. BCAA Citrulline FitMax (BCAA citrulină FitMax) este un produs sub formă de pulbere, astfel încât acesta este absorbit cât mai repede posibil prin livrarea materialului de construcție la mușchi.


Aminoacizii BCAA sunt 3 aminoacizi (izoleucină, leucină, valină), care sunt izolați într-o clasă separată datorită caracteristicilor structurii lor (aceștia sunt aminoacizi cu lanțuri ramificate). Aminoacizii BCAA sunt cei mai importanți aminoacizi pentru orice atlet, deoarece sunt utilizați în primul rând de organism pentru a construi masa musculară uscată și pentru a restabili celulele musculare după antrenamente intense. De asemenea, aminoacizii cu lanțuri ramificate BCAA sunt utilizați ca componente energetice.


1002798 541544682569604 1703949577 n

Citrulina din FitMax BCAA citrulina este un aminoacid important care stabilizează procesele metabolice din organism. Acesta este un instrument excelent pentru oboseală, sporind eficiența. Citrulina malat, conținută în BCAA Citrulline, îmbunătățește excreția ionilor de amoniu, participă la ciclul Krebs și gluconeogeneză. De asemenea, scade nivelul de lactat din sânge.


COMPOZIȚIA BCAA CITRULLINE FITMAX PE PORȚIE (10 GR.):

* L – leucină-3000 mg

* L – izoleucina-1500 mg

* L – Valin-1500 mg

* Citrulină malat-1000 mg


Cum să luați FitMax BCAA Citrulline

Specialiștii companiei FitMax în domeniul nutriției sportive recomandă să luați BCAA Citrulline pentru 1 porție (10 gr. = 1/2 lingură de măsurare) de 1-2 ori pe zi. Timpul optim de recepție: dimineața (pe stomacul gol) și imediat după antrenament. Fiecare porție este amestecată cu 250-300 ml de apă rece.