AAKG 1250MG — 150 tabs

In stock:
250 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Complexul de aminoacizi Real Pharm AAKG este una dintre cele mai eficiente forme de arginină: alfa-ceto-Glutarat. Creșterea musculară puternică este asigurată!


1000 mg de substanțe active pe porție

Forma convenabilă a capsulei

Pamping muscular

Creșterea masei musculare

Rezistența, creșterea forței

Frumos desen venos

Fără efecte secundare!

Ideal pentru admiterea înainte de competiție!

Cum functioneaza Real Pharm AAKG?


Formula Real Pharm AAKG se bazează pe Alfa-ketoglutaran (AAKG). Această formă de arginină este un aminoacid esențial, care este natural pentru organism: accelerează creșterea masei musculare, crește rezistența, rezistența. Efectul anabolic puternic al AAKG îl face una dintre cele mai bune modalități de a îmbunătăți performanța corpului.


Pamping muscular. Arginina este un rapel de oxid nitric (NO). Aceasta înseamnă că dilată vasele de sânge, mărind fluxul de sânge în țesutul muscular. Veți simți o creștere puternică a puterii, veți simți cum crește mușchii în volum.

Creșterea masei musculare. AAKG declanșează anabolismul prin accelerarea fluxului de nutrienți în celulele musculare. Aceasta îmbunătățește sinteza țesutului muscular și, prin urmare, creșterea musculaturii.

Putere și rezistență. Arginina îmbunătățește nutriția mușchiului cardiac și, prin urmare, crește performanța în timpul antrenamentului.

Recuperare. Anabolismul pe termen lung vă ajută să vă recuperați imediat după antrenament fără a compromite masa musculară.

Desen venos. Pampingul îmbunătățește desenarea venelor, ceea ce este foarte important înainte de competiție.

Arderea grasimilor. În combinație cu încărcăturile cardio, AAKG accelerează arderea grăsimilor, adică este potrivită pentru pierderea în greutate și perioada de "uscare".

Fără efecte secundare. Arginina este sigură, naturală și numai îmbunătățește performanța în antrenamente!

Cum să luați Real Pharm AAKG?


Doza recomandată pentru o porție este de 1 capsulă. Luați 1 porție de 3 ori pe zi: înainte de antrenament, după aceea, înainte de culcare.