BCAA 400g

In stock:
350 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

REAL PHARM BCAA-400G
Real Pharm BCAA este un complex de aminoacizi compus din L-leucină, L-valină, L-izoleucină.


Produsul a fost conceput pentru a vă oferi posibilitatea de a vă exercita cât mai curând posibil, de a construi masa musculară cât mai eficient și mai rapid posibil și acest lucru se datorează faptului că metabolismul aminoacizilor are loc în mușchi.


BCAA Real Pharm este un produs de calitate superioară care oferă până la 5 g de BCAA pur, care este mai mare de 8 g până la 10 g de produs BCAA !!!


Produsul îmbunătățește semnificativ eficiența antrenamentului și regenerarea organismului prin suprimarea activităților catabolice și anabolice. În același timp, ajută la construirea masei corporale slabe și crește sinteza proteinelor. În timpul instruirii, cererea de nutrienți crește, iar răspunsul Mare la acest fenomen este BCAA 400g Real Pharm.


Produsul nu conține materiale de umplutură, cum ar fi aminoacizii, taurina și aminoacizii ramificați, care nu sunt !!! Aveți încredere în profesioniști-alegeți BCAA Real Pharm de înaltă calitate.


Ingrediente active


O porție (6 g) % ADR două porții (12 g) % ADR


L-leucina 2,5 g * * 5 g **


L-izoleucină 1,25 g 2,5 g ** **


L-Valin 1,25 g 2,5 g ** **
Aplicare:


6 g de servire a produsului cu 200 ml de apă sau suc pentru a mânca de 2 ori pe zi. Nu depășiți maxim 2 porții pe zi pentru consum.


Note:


Suplimentele dietetice nu pot fi folosite ca înlocuitori (înlocuitori) pentru o dietă variată.


Suplimentele nutritive trebuie păstrate la îndemâna copiilor. Produsul este destinat adulților și persoanelor sănătoase.


Produsul nu trebuie utilizat de femeile gravide și mamele care alăptează.