GLUTAMINE 500g

In stock:
350 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Real Pharm Glutamine 500 g este un supliment accesibil și de înaltă calitate pentru creșterea masei musculare și recuperarea după antrenamente de la producătorul polonez Real-Farm.


Valoarea glutaminei pentru un set de masă nu poate fi supraestimată, ci reprezintă cea mai mare parte a masei în moleculele de proteine. În plus, joacă un rol important în sinteza celorlalți aminoacizi necesari organismului. Lipsa glutaminei poate avea un impact negativ asupra rezultatelor atletului și obiectivul principal al glutaminei reale Pharm 500g de a face acest lucru. Pentru ca organismul să nu experimenteze această deficiență.

Produsul are arome excelente, se amestecă bine într-un cocktail și se combină cu alte tipuri importante de sportpit necesare pentru creșterea musculară și recuperarea. Prețul accesibil este, de asemenea, un avantaj competitiv incontestabil al acestui glutamină.


Pentru ce este Real Pharm Glutamine 500g :


- accelerarea sintezei hormonului de creștere,

- creșterea producției de glicogen,

- creșterea volumului celulelor musculare,

- reducerea oboselii și creșterea imunității.


Compoziție pe porție 5.5 g: glutamina-5 grame.


Aplicare: Se amestecă o porție cu apă sau suc (200 grame) și se ia de 1-2 ori pe zi. În ziua antrenamentului, este important ca rezultatele să crească să mănânce după administrarea glutaminei.


Cumpărați Real Pharm Glutamine 500g și alte tipuri de nutriție sportivă la un preț accesibil, puteți în magazinul nostru online de nutriție sportivă.