SALE

BETA ALANINE 1100MG 150 tabs

In stock:
200 lei
230 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

REAL PHARM BETA ALANINE 1100MG 150CAPS

Dacă este vorba despre intensitatea antrenamentului și construirea unui corp frumos și pompat, atunci nu este necesar să lăsați acest supliment deoparte.

Pentru a atinge obiectivele pe care trebuie să le stabiliți la toate 110%, iar acest lucru vă va ajuta un astfel de supliment ca beta-alanina, acesta este exact aminoacidul care vă va ridica activitatea fizică, tonul muscular, este responsabil pentru energia celulelor musculare.

Acest supliment poate veni la noi în organism cu alimente organice obișnuite, dar pentru scopurile stabilite va fi ratat.

Toată lumea care a încercat sau a simțit cel puțin o dată acțiunea acestui aminoacid își va schimba radical viziunea asupra antrenamentului, deoarece diferența este foarte tangibilă, astfel încât acest supliment este creat pentru dvs.

De asemenea, dacă în timpul antrenamentelor dvs. vă antrenați în mod constant la uzură maximă și fără rezultat și fără nici un progres, deci merită să vă revizuiți decizia de a cumpăra acest supliment.


Beta Alanine de la producătorul polonez de nutriție sportivă Real Pharm. Aminoacidul condiționat indispensabil, care elimină acidul lactic din organism, previne acidificarea prematură a mușchilor, care, la rândul său, împinge pragul de oboseală și crește rezistența în timpul exercițiilor fizice.


Producătorul produce un supliment sub formă de capsule de gelatină, oferind confort în admitere și o bună digestibilitate. Medicamentul este popular în rândul sportivilor de diferite niveluri de formare. Aproape fiecare complex pre-antrenament conține această componentă, care este perfect combinată cu creatină, arginină și aminoacizi.


Principalele avantaje:


Comoditate în primire

Elimină acidul lactic

Creșterea rezistenței

Previne acidificarea prematură a țesutului muscular

Metoda de utilizare:


Beți 2-3 capsule cu 20 de minute înainte de antrenament, beți un pahar de apă, beta-alanina este de obicei luată înainte de antrenament timp de 30-35 de minute, se poate observa că toate complexele pre-antrenament conțin, de asemenea, impurități mici de beta-alanină.