-10%

BEEF WHEY 1.8KG

In stock:
900 lei
999 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Real Pharm Beef Whey 85% este un supliment alimentar premium, o componentă cheie a căruia a devenit hidrolizatul de proteine din carne de vită.


Astăzi, Real Pharm sa dovedit a fi una dintre cele mai bune companii de producție, prezentând consumatorilor săi produse de cel mai înalt grad de purificare, care afectează în mod direct digestibilitatea organismului.


Real Pharm Beef Whey 85% este un stimulent puternic al țesutului muscular. Promovează atât creșterea nivelului de rezistență al atletului, cât și sinteza proteinelor.


Acest lucru permite fibrelor musculare să crească în funcție de propriul program.


De asemenea, Beef Whey 85% are un efect puternic și peste noapte de ardere ușoară a grăsimilor, transferând depozitele de grăsimi în energie. Datorită acestui lucru, veți ajunge la formele dorite pentru termenele stabilite.


Proteina din carne de vită în rândul sportivilor este recunoscută ca fiind una dintre cele mai importante soiuri de proteine, datorită unei game largi de aminoacizi conținute. Real Pharm Beef Whey.


Compoziția bine dezvoltată a Beef Whey 85% din companie sa asigurat că proteina este saturată în corpul dumneavoastră și numai proteine, eliminând efectiv carbohidrații și grăsimile din compoziție până la limita minimă.


Volumul unui pachet este de 1,8 kg (1800 g) și este calculat în 60 de porții.


Cum să luați Real Pharm Beef Whey?

Respectați recomandările privind modul de aplicare și doza, care sunt indicate în instrucțiunile de pe spatele pachetului. Pharm Real.


Compoziție într-o singură porție (2 linguri de măsurare = 30 g) produs:


Valoarea nutritivă-108 kcal / 453 kj

Proteină-25,5 g

Carbohidrați-0,9 g

inclusiv zaharuri-0,9 g

Fibre dietetice-0,24 g

Grăsimi-0,3 g

CST-0,12 g

Sare-0,15 g