SALE

ISOLATE 100 20X30g

In stock:
300 lei
350 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

RealPharm Isolate 100-produs al producătorului european de nutriție sportivă care conține cea mai înaltă calitate izolată din zer 90%, saturată cu o mulțime de proteine, o cantitate minimă de grăsimi și carbohidrați. Va avea un efect pozitiv asupra construirii masei musculare uscate fără kilograme suplimentare și inutile de grăsime.


Care este produsul potrivit pentru sportivii care doresc să-și îmbunătățească datele fizice?


Prioritatea principală a acestui produs este că timpul de asimilarea cât mai rapidă, spre deosebire de alte tipuri de proteine, un important pol de ceea ce este în ea содержиться minim compoziția de carbohidrați și de grăsimi, de asemenea, în ea există un nivel mare de aminoacizi, care vor ajuta la restabilirea organismului, și destul de un număr destul de mare de БЦАА, aminoacizi esențiali, care, de asemenea, vor contribui la construirea musculare.


Compoziție într-o porție de 30 gr;

Valoare energetică 110 kcal

Proteină 27 gr

Grăsimi 0,09 gr

Carbohidrați 0,3 gr

din zahăr 0,3 gr

sare 0,15 gr


Produsul este, de asemenea, potrivit pentru persoanele care stau pe o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați și care doresc doar să piardă câteva kilograme.


Mod de aplicare:


o porție este de 30 de grame, se amestecă în 260-310 ml de lichid și se ia dimineața după culcare și este obligatorie următoarea recepție după antrenament.