-10%

REAL ISOLATE 100 – 700g

In stock:
360 lei
400 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Real Isolate este o proteină de cea mai înaltă calitate, care a fost baza izolatului proteic din zer obținut prin microfiltrare, fără utilizarea proceselor la temperaturi ridicate, ceea ce sporește în mod semnificativ disponibilitatea sa biologică pentru organism. Această proteină este excelentă în cazul în care urmăriți fiecare gram de carbohidrați și fiecare calorie, deoarece în compoziția sa practic nu există grăsimi și carbohidrați, iar cantitatea de proteine ajunge la 90% la 100 g de produs.


Real Isolate utilizează sportivii profesioniști în timp ce se pregătesc pentru competiție. Principalele avantaje ale acestei proteine în afară de concentrație ridicată de proteine poate fi considerat ușurința și viteza de asimilare, tocmai datorita acestor parametri Real Isolate este mai bine să ia dupa antrenament sau dimineata, imediat după somn, atunci când organismul în cel mai scurt timp este nevoie de întregul set de aminoacizi aflate în proteine


Și, desigur, nu uitați că marca poloneză Real Pharm este renumită pentru gusturile sale naturale minunate și această proteină este cel mai bun exemplu.


Pentru a rezuma, vreau să spun că alegerea acestui izolat nu este doar un raport plăcut "preț – calitate", ci "cea mai bună calitate posibilă la un astfel de preț".
PENTRU CE ESTE NEVOIE SAU DE CE ESTE ACEST PRODUS?


Suplimentarea valorii zilnice a proteinei.

Recuperarea accelerată după antrenament.

Obținerea unui întreg set de aminoacizi, atât înlocuibile, cât și non-înlocuibile.

Înlocuirea convenabilă a"gustării".

Cele mai bune arome posibile.

Calitate garantată de la un brand tânăr și promițător.Compoziție


Dimensiune de servire 30 g (1 zgârcit) 100 g 30 g

Valoarea energetică 366,7 kcal 110 kcal

Grăsimi 0,3 g 0,09 g

Grăsimi saturate 0,05 g 0,02 g

Carbohidrați 1 g 0,3 g

Inclusiv zahăr 1 g 0,3 g

Proteină 90 g 27 g

Sal 0,5 g 0,15 g

Ingrediente: izolat proteic din zer, pudră de cacao (aromă de ciocolată), arome naturale, lecitină, sucraloză, enzime alimentare. Creat cu respectarea tuturor standardelor GMPRecomandări pentru utilizare: o porție de proteine 30 g (o lingură de măsurare/cumpărare) se amestecă cu 250-300 ml.lichid (lapte, apă, suc. Nu se recomandă depășirea porțiunii specificate. Lingura de măsurare este în pachet. Cel mai bun moment pentru a lua poate fi dimineața, între mese sau imediat după o perioadă de formare.