SALE

REAL WHEY 100 2250g

In stock:
700 lei
750 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Real Pharm real Whey 100 este o proteină din zer inovatoare bazată pe 24 de grame de proteine pure în fiecare porție.Aditivul oferă organismului un potențial energetic și promovează regenerarea rapidă după leziuni sau pur și simplu după efort fizic debilitant. Medicamentul este capabil să construiască o masă musculară uscată într-un timp scurt și să îmbunătățească performanța forței și rezistenței. Producătorul a lansat un aditiv Real Pharm real Whey 100 cu multe arome dulci. Vă recomandăm să le încercați pe toate.


Scopul suplimentului alimentar Real Pharm real Whey 100:


- normalizarea metabolismului proteic-carbohidrat;

- prevenirea producerii hormonului cortizol;

- procese rapide de recuperare a fibrelor musculare;

- activarea anabolismului;

- menținerea funcționării normale a inimii și a sistemului nervos central;

- hrănirea cu aminoacizii necesari.


Componente active ale medicamentului Real Pharm real Whey 100:


Acest medicament este format din 80% proteine din zer. Suplimentul minim conține grăsimi, zahăr și carbohidrați în compoziția sa, astfel încât acesta să poată fi luat de un atlet care stă chiar și pe cea mai rigidă dietă. Complexul Real Pharm real Whey 100 contribuie la construirea musculaturii volumetrice într-un timp scurt și împiedică distrugerea musculară. Aminoacizii esențiali alimentează țesuturile musculare și promovează creșterea rapidă a mușchilor. Aditivul restabilește rapid corpul atletului după antrenamente grele.


Beneficiile produsului Real Pharm real Whey 100:


* Asimilarea rapidă și ușoară a aditivului;

* 60 de porții într-un singur pachet;

* Disponibilitatea de utilizare;

* Varietate de arome dulci;

* 80% proteine din zer pur;

* Preț scăzut;

* Materii prime selectate și de calitate.


Cum să luați un supliment sportiv Real Pharm real Whey 100:


Se recomandă amestecarea a 30 de grame de pulbere cu 200 de mililitri de suc neîndulcit, lapte fără grăsimi sau apă, se amestecă până se dizolvă complet pulberea. Luați 2-3 porții de supliment pe zi pe parcursul zilei sau după 30 de minute după terminarea antrenamentului. Toate materiile prime sunt sigure și de înaltă calitate, dar nu se recomandă depășirea ratei zilnice.