SYNTHA -6 ISOLATE 1.8 кг

In stock:
1 350 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Syntha-6 isolate (Sint-6 Isolate) este o proteină ultra - premium realizată din 100% izolat de BSN (BSN). Acest amestec este împărțit în izolat proteic din zer și izolat proteic din lapte (sursa cazeinei), această formulă va asigura eliberarea treptată a aminoacizilor pentru reîncărcarea în timp util și pe termen lung a mușchilor.

Syntha-6 Isolate este proiectat pentru:

Promovează o creștere musculară mai rapidă și mai bună;

Îmbunătățirea sintezei proteinelor

Recuperare mai rapidă și mai bună;

Perfect ca o sursă de alimentare echilibrată;

Controlul și gestionarea greutății

Syntha-6 Isolate de la BSN este un amestec proteic de izolat din zer și cazeină, ceea ce face ca acest supliment să fie un produs perfect echilibrat, care vizează saturarea constantă a aminoacizilor din mușchii noștri și, ca urmare, creșterea și recuperarea acestora.

Este demn de remarcat gustul excelent al Sint - 6 izolați, care nu sunt egali, în ciuda conținutului scăzut de carbohidrați și grăsimi. Fiecare porție a acestui amestec de proteine conține doar 7 grame de carbohidrați, 1,5 grame de grăsimi, 25 de grame de proteine de înaltă calitate și doar 120 de calorii, ceea ce permite utilizarea acestui produs oricărei persoane care își urmărește aportul zilnic de calorii.

Dacă sunteți în căutarea unui supliment unic de proteine care vă poate satisface cu o compoziție atât de echilibrată, benefică și un gust excelent, cu un profil flexibil de aminoacizi, atunci o proteină mai bună decât Syntha-6 Isolate nu veți găsi!

Recomandări de utilizare:

Luați 1 lingură de măsurare cu 250 ml de apă rece sau orice băutură la alegere. Pentru a crește aportul de proteine pe porție și pentru a obține un gust minunat de lapte, utilizați lapte degresat.

Compoziție o porție (1 lingură 38gr):

Calorii-140

Calorii din grăsimi-15

Total grăsimi-1,5 g

Grăsimi saturate-0,5 g

Grăsimi trans - 0 g

Colesterol-15 mg

Sodiu-190 mg

Total carbohidrați-7 g

Fibre dietetice-2 g

Zahăr - 2 g

Proteină-25 g

Alte ingrediente: Isolate Protein Matrix (izolat proteic din zer, proteine din lapte), arome naturale și artificiale, cacao, artizanale alcaline (aromă de ciocolată), amestec de fibre (inulina, полидекстроза), floarea-soarelui pulbere (подсолнечноемасло, sirop de porumb, cazeinat de sodiu, mono și диглицериды, potasiu, fosfat tricalcic, lecitină de soia, tocoferoli), lecitină, целлюлозная de guar, sare, clorură de potasiu, sucraloza, ацесульфам de potasiu

P. S. Vă rugăm să mâncați alimente sportive cu înțelepciune și cu înțelepciune! La urma urmei, sarcina sa - deja de la primul antrenament pentru a furniza organismului cu substanțe nutritive, demonstrându-vă progrese semnificative în putere, masă și energie. În caz contrar, nu ar avea sens