ANDARINE S-4 30 CAPS

In stock:
550 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Andarine (Andarin) S4-SARM 1 generație nia;


- Îmbunătățește puterea!


- Creste masa musculara a corpului;


- Are 1/3 din aceeași androgenitate în țesutul muscular ca testosteronul;


- Complet non-toxic pentru organism și este excelent ca un supliment la PCT pentru a menține volumul muscular și forța;


- Absolut legal!


Andarina aparține clasei de medicamente SARM care interacționează selectiv cu receptorii – în acest caz, este receptorii țesutului muscular și osos-fără a perturba activitatea lor.


Spre deosebire de majoritatea medicamentelor similare, Andarina nu are un efect negativ asupra metabolismului, nu crește nivelul colesterolului, nu afectează activitatea inimii și nu întârzie apa.Datorită acestui fapt, creșterea indicatorilor de putere a devenit mai sigură pentru sănătate


Ce este Andarine (Andarin) S4


Medicamentul vă permite să creșteți puterea într-un timp destul de scurt. Acest efect se realizează datorită efectelor Andarinei asupra receptorilor androgeni-acționează asupra 1/3 la fel ca testosteronul, cu excepția efectului asupra prostatei.


De asemenea, s-4 are o activitate anabolică ridicată și permite stimularea creșterii și recuperării țesuturilor musculare și osoase. Datorită principiului electoral al acțiunii, nu afectează activitatea altor hormoni.


Medicamentul este absolut legal și non-toxic!


Andarina este potrivită ca supliment la PCT (terapie post-curs) pentru menținerea masei musculare și a indicatorilor de forță. Se combină cu alte medicamente și nu necesită pregătire prealabilă. Practic nu are efecte secundare.


Vă permite să mențineți și să îmbunătățiți sănătatea generală, ceea ce este valabil mai ales pentru persoanele care iau medicamente care au efecte secundare. Andarine, dimpotrivă, are un efect de restaurare. Medicamentul stimulează sinteza proteinelor, ca urmare a accelerării procesului de creștere a mușchilor. În același timp, spre deosebire de steroizi, nu are un efect negativ asupra activității hormonilor sexuali.


Studii De Andarină


Inițial, medicamentul a fost dezvoltat ca un mijloc de combatere a osteoporozei, dar în curând cercetătorii au observat că Andarina are un efect semnificativ asupra masei musculare. Medicamentul este utilizat în mod activ de sportivi, iar proprietatea sa de a crește puterea este un mare avantaj față de suplimentele sportive similare.


Beneficiile medicamentului Andarine s-4


Andarina aparține clasei de medicamente SARM care interacționează selectiv cu receptorii – în acest caz, este receptorii țesutului muscular și osos-fără a deranja activitatea lor.  Spre deosebire de majoritatea medicamentelor similare, Andarina nu are un efect negativ asupra metabolismului, nu crește nivelul colesterolului, nu afectează activitatea inimii și nu întârzie apa. Datorită acestui fapt, creșterea indicatorilor de putere a devenit mai sigură pentru sănătate.


Medicamentul este perfect pentru sportivii profesioniști-promovează activarea și regenerarea țesuturilor, fără a avea un efect negativ asupra corpului. Potrivit pentru creșterea rezistenței atât în timpul exercițiilor aerobice, cât și în cazul încărcăturilor anaerobe. Luând s-4, puteți construi masa musculară chiar și cu diete cu conținut scăzut de calorii.


Andarina nu necesită administrarea prealabilă a medicamentelor care susțin activitatea hormonilor sau a ficatului. Este potrivit pentru administrarea pe termen lung (cu pauze mici), dar rezultatele sunt vizibile după 2-3 săptămâni, ceea ce demonstrează eficacitatea și siguranța medicamentului.


Andarina are în principal comentarii pozitive. În plus față de creșterea masei și creșterea puterii, foarte mulți observă un efect benefic asupra stării generale a corpului, îmbunătățirea bunăstării.


Indicații pentru utilizare


Luați zilnic 1 capsulă la o oră după micul dejun.


Andarina ajută la tratamentul osteoporozei și hipertrofiei prostatei. Este capabil să restabilească și să consolideze aparatul osos. Promovează în mod activ reducerea masei grase. Prin reglarea funcționării receptorilor androgeni, aceasta permite împiedicarea formării grăsimilor și arderea acesteia. În plus, s-4 scade nivelul enzimei care determină acumularea de lipide.


Deoarece medicamentul nu reduce rata metabolică și nu întârzie apa, vă permite nu numai să nu pierdeți, ci și să construiți masa musculară în același timp cu pierderea de grăsime. Indicatorii de putere cresc, de asemenea. Rezultatele persistă mult timp după terminarea recepției s-4.


Când creșteți doza și reduceți conținutul caloric, este perfect pentru uscare.


Andarine vă permite nu numai să construiți mușchi, ci și să le adăugați fermitate și să vă îmbunătățiți elasticitatea. De asemenea, vă permite să îmbunătățiți alimentarea cu sânge, ceea ce este important cu activitate fizică ridicată. Medicamentul este bine combinat cu alte SARMs, în special cu Ostarina, care va spori efectul anabolic.


Doza De Andarină


Luați zilnic 1 capsulă la o oră după micul dejun. Pentru a arde masa de grăsime, utilizați 25 mg timp de 4-6 săptămâni. Pentru a spori efectul, este permisă creșterea dozei la 50 mg, în timp ce este de dorit să se mărească conținutul caloric al dietei.