IBUTAMOROL 25MG 30CAPS

In stock:
550 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Ligand Pharmaceuticals, Inc. - unul dintre cei mai importanti producatori de produse farmaceutice din lume care vizează tratarea bolilor legate de distrofia musculară, fragilitatea oaselor, osteoporoza, artrita, astmul și așa mai departe. Puteți afla mai multe despre companie pe site-ul său oficial.


IBUTAMOROL (IBUTAMOROL)

Ibutamorol (Ибутаморол, Ibutamoren, Nutrobal, Ибутаморен, de laborator cifru MK-677, MK-0677 sau L-163,191) - непептидный un agonist грелиновых receptorilor lungă de acțiune, stimulează secreția de hormon de creștere. Până în prezent, este unul dintre cei mai puternici stimulatori ai gr. În efectul său asupra corpului este comparabil cu peptida GHRP-6.


EFECTUL UTILIZĂRII IBUTAMOROLULUI

Studiu de acțiune Ибутаморола asupra organismului uman au arătat că o singură dată administrarea preparatului în doză de 25 mg induce o medie de vârf de concentrație G, egală cu 22,1 µg/l Mai mari de dozare provoca chiar mai ridicate niveluri de vârf concentrația de hormon de creștere. Ibutamorolul menține nivelul plasmatic al hormonului de creștere, datorită căruia este produs de un fundal uniform.


Ибутаморол sporește secreția de hormon de creștere și инсулиноподобного factor de crestere-1(IGF-1) și nu crește nivelul de cortizol, crește lipoliza și este utilizat pentru a trata obezitatea și complicațiile asociate cu el.


Medicamentul este aproape familiar pentru culturistii profesioniști și câștigă rapid popularitate în rândul iubitorilor. Avantajul utilizării medicamentului este că acest medicament nu interferează cu activitatea corpului, nu înlocuiește hormonul uman de creștere artificial, ci stimulează producerea hormonului de creștere propriu, care afectează în mod favorabil organismul. Hormonul de creștere are un puternic efect anabolic și de ardere a grăsimilor decât în mod natural și se bucură de culturisti, obținând rezultate fantastice.


Principalele efecte ale utilizării Ibutamorolului:


Stimularea producției de hormon de creștere.

Creșterea nivelului IGF-1.

Creșterea masei musculare uscate.

Creșterea indicatorilor de putere.

Reducerea țesutului adipos.

Creșterea densității osoase.

Accelerarea metabolismului.

Îmbunătățirea stării pielii.

Consolidarea imunității.

Ibutamorolul are același efect asupra organismului ca și hormonul de creștere, dar costul este mai ieftin decât hormonul artificial de creștere.


CURSUL IBUTAMOROL ȘI CUM SE APLICĂ

Studiile au arătat că efectul nu depinde de sex, vârstă și alți indicatori ai unei persoane.


Doza zilnică de 25 mg este comparabilă cu hormonul de creștere injectabil. Ibutamorol trebuie administrat o dată pe zi în timpul meselor. Durata stimulării hormonului de creștere după o singură doză de medicament este de 8 ore sau mai mult. Această durată a producției de hormon de creștere este foarte eficientă pentru stimularea producerii unui factor de creștere asemănător insulinei-1.


Când faceți un curs pe Ibutamorol, trebuie luată în considerare dependența organismului de medicament. În ziua a 4-A, stimularea hormonului de creștere slăbește și după o săptămână de la administrarea medicamentului, producția de hormon de creștere ca răspuns la administrarea Ibutamorolului este aproape oprită.


Pentru a face un curs pe Ibutomarola, contactați consultanții noștri.


EFECTE SECUNDARE ALE IBUTAMOROLULUI

Medicamentul nu are efecte secundare. Eficacitatea medicamentului este simțită pe semne cum ar fi amorțirea mâinilor, degetelor, letargia, care este inerentă nivelului ridicat al hormonului de creștere.


Fiecare capsulă conține:


Ibutamorol-25 mg.


În ambalaj sunt 30 capsule.