REVEROL 15MG 30 CAPS

In stock:
550 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Reverol (SR9009) este cel mai nou medicament care crește nivelul activității metabolice în mușchii scheletici.  Principalele efecte ale medicamentului sunt reducerea țesutului adipos, creșterea rezistenței și performanței. Medicamentul imită acțiunea activității fizice, ceea ce vă permite să luptați împotriva excesului de greutate, fără a recurge la exerciții fizice. Medicamentul este în curs de dezvoltare în The Scripps Research Institute (TSRI) și efectele sale asupra corpului uman sunt încă studiate.


REVEROL, SR9009, REVEROL

Principiul de acțiune al medicamentului asupra organismului este următorul: SR9009 se leagă și activează proteina REV ERBα, care afectează metabolismul lipidic și metabolismul glucozei în ficat, este responsabil pentru crearea de celule de grăsime și reacția macrofage (celule cu pulverizator mor sau celule moarte) în timpul inflamației.


EFECTUL APLICĂRII SR9009

Studiile au arătat că, după administrarea medicamentului, numărul mitocondriilor din mușchi crește, nivelul colesterolului din organism scade, metabolismul glucozei este accelerat și carbohidrații sunt digerați mai activ. Și multe dintre aceste efecte sunt asociate cu transformarea mușchilor în mușchi mai activi din punct de vedere metabolic. De asemenea, nivelul lipidelor scade, ceea ce stimulează producția de grăsimi. Potrivit cercetătorilor, SR9009 poate ajuta în continuare la tratarea obezității, a sindromului metabolic și, eventual, a diabetului de tip 2.


După cum sa menționat mai sus, SR9009 imită efectele antrenamentelor aerobice, ceea ce face posibilă combaterea excesului de greutate fără a aplica exerciții fizice. Creșterea mitocondriilor duce la o creștere a ratei metabolice cu 5%, chiar și atunci când organismul este în repaus. De asemenea, studiile au arătat că medicamentul este un anti-catabolic puternic și crește nivelul de activitate a mușchilor scheletici. Ca urmare a utilizării medicamentului, mușchii devin ca un atlet antrenat.


Un alt domeniu de aplicare al Reverol este că medicamentul poate fi utilizat pentru a combate scăderea țesutului muscular la persoanele care, din cauza îmbătrânirii sau a diferitelor tipuri de boli, nu pot fi active fizic.


Principalele efecte ale aplicării Reverol:


Reducerea țesutului adipos cu creșterea mușchilor.

Creșterea rezistență și performanță.

CURS REVEROL ȘI CUM SĂ APLICAȚI

Doza zilnică este:


- 15 mg (1 capsulă) pentru o persoană care cântărește până la 80 kg.durata cursului este de 6-12 săptămâni.


- 30 mg (2 capsule) pentru o persoană care cântărește mai mult de 80 kg.durata cursului este de 8-12 săptămâni.


Timpul de înjumătățire al medicamentului este de 4-6 ore, prin urmare, doza de 15 mg trebuie utilizată la un moment dat, doza de 30 mg trebuie împărțită în două doze la intervale de 12 ore.


Luați medicamentul dimineața după 1 oră după masă.


AVEȚI NEVOIE DE PCT (TERAPIE POST-CURS)?

Reverol nu suprimă producția naturală de testosteron în organism, astfel încât administrarea PCT nu este necesară indiferent de durata cursului.


POT FEMEILE SĂ FOLOSEASCĂ REVEROL?

Reverol nu are acțiune androgenică, deci nu există riscul de virilizare.


CE SARMS ȘI PEPTIDE SUNT COMBINATE

Reverol are efecte suficient de puternice pentru a-l lua solo, dar este posibil să se îmbunătățească rezultatele de la curs atunci când este combinat cu SARM sau peptide. Lista celor mai populare pachete este prezentată pe această pagină în secțiunea "kituri". Schema individuală de admitere vă va ajuta să faceți consultantul nostru.


DUPĂ CÂT TIMP VA FI VIZIBIL REZULTATUL?

Primele rezultate vor fi vizibile după 7 zile de la administrarea medicamentului.


EFECTE SECUNDARE ALE REVEROL

Medicamentul este în curs de dezvoltare și efectul său asupra corpului uman este încă studiat.


RECENZII REVEROL(REVEROL)

Recenzii pentru Reverol, consultați fila "recenzii".


Pentru întrebări despre pregătirea cursului pentru pierderea în greutate pe Reverol, contactați consultanții magazinului.