ASIA BLACK 100 CAPS

In stock:
600 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Cloma Pharma Asia Black

(100 caps) –

Deține locul 2 în funcție de puterea de topire a grăsimilor. Un medicament foarte agresiv. Cum funcționează?

Un mic tur. Cloma Pharma este o companie americană specializată în dezvoltarea celor mai puternice arzătoare de grăsimi și a complexelor de pre-antrenament. Produsele acestei întreprinderi sunt protejate de zeci de brevete din SUA. Și cel mai important, toate medicamentele constau numai din componente naturale. Acum să trecem la subiect.

Pentru început, Asia Black este de câteva ori mai puternic decât popularul MethylDrene. Asia are imediat cel mai puternic efect de lungă durată timp de 6-7 ore după administrare. Dacă sunteți o persoană cu o sănătate excelentă și fără probleme cardiovasculare, atunci încercați cu îndrăzneală acest produs. Și care e cel mai important lucru?

Nu va trebui să recurgeți la diete suplimentare. Efectul medicamentului va fi atât de vizibil-literalmente va începe imediat să "topească" volumul.

Pentru a nu interfera cu medicamentul, vă face mai subțiri, eliminați băuturile zaharoase, produsele de patiserie dulci și zahărul din dieta dumneavoastră. Și acum despre componentele Asia Black.

Este un produs 100% natural. Compoziția sa se bazează pe componente vegetale cu extract de efedra și reduce apetitul cu Cactus Hoodia Gordoni. O astfel de combinație puternică vă va pregăti pentru sezonul de vară în cel mai scurt timp. Și de aceea.

Ephedra este cea mai puternică substanță termogenică. De aceea, medicamentele care o includ în compoziția lor sunt considerate cele mai agresive arzătoare de grăsime. Și așa funcționează.

Efedra ridică temperatura corpului cu câteva grade, ducând la arderea caloriilor ca într-un cuptor. Rezultatul produsului pentru pierderea în greutate este vizibil după prima aplicare. Veți simți efectul efedrinei odată ce corpul dvs. începe să se satureze din interior cu fluxuri calde. Acesta este un medicament serios pentru persoanele care știu ce doresc.

Deci, de ce este Asia neagră?!

De ce nu luați pur și simplu extract de efedra? Deoarece atunci când metabolismul se schimbă, organismul încearcă să restabilească homeostazia (echilibrul proceselor interne). Organismul reacționează la extractul de efedra prin eliberarea de substanțe chimice, contribuind la metabolism (accelerează metabolismul). Ephedra poate fi cel mai puternic ingredient pentru pierderea în greutate, dar nu este doar unul.

Pentru a arde de grăsime cât mai repede posibil, trebuie să-l atace din toate părțile. Black Asiasoderzhit Citrus Aurantium (un alt ingredient termogenic puternic), extracte yohimbe, Yerba Mate, și ceai verde, făcându-l un arzător de grăsime excelent. Dar, după cum au arătat studiile independente pentru accelerarea metabolismului, Cromul picolinat și vitaminele B6 și B12 sunt esențiale, care pun punctul final în atingerea maximă a metabolismului pentru utilizarea grăsimilor ca combustibil. Dar arderea caloriilor este doar o parte a planului.

Asia neagră suprimă, de asemenea, apetitul. Nu numai că vă va ajuta, ci vă va duce la succes în această problemă, luând dorința de a vă uita chiar la mâncare. Dar știm cu toții că dietele epuizează puternic corpul, făcându-vă stoarceți, iar creierul nu este funcțional, prin urmare, sunteți forțat să beți sifon, doar pentru a continua într-un fel ziua de lucru.

Asia Black vă va oferi energia necesară în cantități complete. Vă veți simți mai vesel decât oricând! Uitați de dietele ineficiente. Toate frustrările și frustrările sunt în spatele! Slăbiți cu Asia neagră-rapid și eficient.

Produsul este conceput pentru sportivii vorbitori și actuali.

O porție conține:

Vitamina B6 (Piridoxina HCL) 500 mcg

Vitamina B12 (cyanocobalmin) 1,5 mcg

Crom picolinat 30 mcg

Amestec special de 750 mg

Cofeina USP

Extract de guarana

Extract de cola

Efedra (Nevadensis)

Citrus Aurantium (60% sinefrină)

Yohimbe (6 Yohimbines%)

Evodium (10% Evodiamină)

Ginseng (4 ginsenoside%)

Ceai verde (95% polifenoli 40% EGCG)

Coaja de salcie albă

Yerba Mate

Cayenne 40M HU

Rădăcină de ghimbir

Fucus cu bule

L-tirozină

N-Acetil L-carnitină

For-WEB-Asia-Black-

Recomandări de utilizare:

Utilizați ca supliment alimentar, luați 1 capsulă după masă (nu luați pe stomacul gol). Nu depășiți norma (3 capsule pe zi)! Pentru cele mai bune rezultate: - mâncați mai puțin de 5-6 ori pe zi; - reduceți consumul de carbohidrați zilnic; - excludeți "fast-food"fast food și sifon din dieta dumneavoastră.

Nu luați niciodată 2 capsule dintr-o dată!!!

Atenție! Nu este destinat utilizării de către persoane sub 18 ani. Acest produs nu este conceput pentru a diagnostica, trata sau preveni orice boală.

Avertisment:

Este interzisă utilizarea în timpul sarcinii sau alăptării. Înainte de utilizarea acestui produs, consultați-vă neapărat medicului dumneavoastră dacă aveți: boli ereditare, boli cardiace, angină pectorală, boli tiroidiene, diabet zaharat, hipertensiune arterială, dureri de cap recurente de durere, tulburări de coagulare, depresie sau alte psihiatrice stare, glaucom, dificultate în urinare, prostatei sau a fost epilepsie, dacă utilizați un inhibitor de monoaminooxidază (MAO) sau orice alte suplimente nutritive, medicamente eliberate pe bază de rețetă, medicina puternic sau droguri, permise spre vânzare în farmacii, care conțin extract de efedra, fenilpropanolamină (componente găsite în medicamente care vindecă alergii, astm, tuse sau produse de control al greutății).


Doza maximă recomandată de efedra pentru un adult sănătos este de 100 mg pe o perioadă de 24 de ore, nu mai mult de 12 săptămâni. Depășirea porțiunii recomandate sau limitarea utilizării poate duce la efecte adverse grave asupra sănătății, inclusiv infarct miocardic și accident vascular cerebral. Efectele secundare pot apărea includ insomnie, nervozitate, sau tremurături în mâini. Întrerupeți utilizarea și consultați imediat un medic dacă aveți palpitații ale inimii, amețeli, cefalee severă, dificultăți de respirație sau alte simptome similare. Persoanele care consuma cofeina cu acest produs pot avea efecte adverse grave asupra sănătății. Pacienții cu boli: tiroida, tensiunii arteriale, boli de inima, diabet sau care se confruntă cu orice problemă de urinare din cauza extinderii prostatei nu ar trebui să ia droguri, dacă nu este recomandat de un medic.

Efecte secundare:

Insomnie, tremor, nervozitate, greață sau pierderea poftei de mâncare se manifestă, de asemenea, în unele cazuri. Nu citiți eticheta pe produs înainte de ao lua, nu evitați complicațiile și efectele adverse.

Forma de eliberare-capsule

Ambalaj-borcan din plastic dur

Țara de lansare-USA

Cantitate - 100 capsule

Porții în ambalaj-100

100% garanție de returnare în termen de o lună

P. S. Vă rugăm să mâncați alimente sportive cu înțelepciune și cu înțelepciune! La urma urmei, sarcina sa - deja de la primul antrenament pentru a furniza organismului cu substanțe nutritive, demonstrându-vă progrese semnificative în putere, masă și energie. În caz contrar, nu ar avea sens