-8%

BLACK SPIDER 100 CAPS

In stock:
550 lei
600 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Arzătorul de grăsime "Black Widow" ("Black Spider") cu extract de efedra se află alături de alte medicamente puternice de ardere a grăsimilor. "Black Widow" de putere stă alături de originalul Eka stack, care conține cea mai puternică formulă din efedra, cofeina și aspirina. Acest lucru contribuie la pierderea optimă în greutate și la o cantitate constantă de energie.

Caracteristică:

- creșterea energiei.

- performanță impresionantă de ardere a grăsimilor.

- un stimulent excelent înainte de antrenament.

- te înveselește.

- pierdere rapidă în greutate.


ECA (extract de efedra / cofeina / aspirina).


Principiul de funcționare al amestecului?

Cel mai important și Sami puternic dintre toate ingredientele amestecului - extract de efedra. El a fost considerat un medicament termogenic foarte puternic pentru o lungă perioadă de timp, dar mai târziu a constatat că, dacă este amestecat cu cafeină și aspirină, se pare doar un rezultat incredibil. Deși cofeina este, de asemenea, un termogenic destul de puternic, dar în comparație cu extractul de efedra, este mult mai slab decât el. Studiile au arătat că, dacă aceste două componente sunt amestecate într-un raport arbitrar, atunci proprietățile lor termogenice sunt pliate(1 1=2). Dar dacă sunt combinate în proporții stricte, rezultatele sunt sinergice, adică. forțele lor termogenice sunt multiplicate (1 1=6). Și dacă adăugați mai multă aspirină la această compoziție – rezultate incredibile.

Plantă ephedra

Mai mult de 5tys. ani în urmă, oamenii au folosit această plantă în scopuri medicinale. Le-au tratat tuse, febră, circulație slabă și chiar oboseală. Timpul a trecut și a început să-l folosească în India și Spania. În acele zile, ephedra a fost numită toate plantele care conțin extractul său. De fapt, efedra este un tufiș de 30-50 cm înălțime, similar cu coada – calului. Planta nu are frunze verzi, iar florile sale sunt invizibile. În mutovki sunt ramuri artropode în formă de bare.

Planta este bogată în substanțe utile și oligoelemente, dar puterea principală îi conferă extractul de efedra. Extractul de efedra vindecă urticarie, astm bronșic și boli similare. Extractul împrumută vasele de sânge și crește tensiunea arterială. De asemenea, a arătat perfect proprietățile sale de vindecare în cazurile de otrăvire cu hipnotice, în practica oftalmologică și otorinolaringologică (utilizată pentru îngustarea vaselor și dilatarea pupilei).

Precursorul aspirinei (extract din coaja de salcie albă)

Salcie albă sau așa cum este numită și "salcie plângătoare", acest copac iubește locurile umede. Mai mult de 1000 de ani în urmă, vindecătorii chinezi au ameliorat durerea cu coaja de salcie albă.

Recoltarea scoarta de salcie are loc în timpul mișcării sucului, în acest moment se separă cu ușurință. Coaja este îndepărtată de la tineri de 2-3 ani, după ce este uscată în încăperi cu ventilație bună.

Principalele oligoelemente, care sunt conținute în coaja de salcie albă-glicozidă salicină. Odată ce glicozidul salicin intră în corpul uman (sub formă de decoct, perfuzie sau extract), acidul salicilic este eliberat din acesta, care acționează ca aspirină. Datorită acestui fapt, extractele din coaja de salcie albă sunt considerate cea mai reală și cea mai pură aspirină naturală. Din extrase din coaja de salcie, există mult mai puține efecte secundare decât de la aspirina obișnuită. Se dovedește că aspirina în doze mari rănește puternic sistemul digestiv.Proprietăți de vindecare:

Acest extras din coaja de salcie albă va ajuta perfect cu răceli, dureri de cap, reumatism și artrită. Funcționează perfect ca un antipiretic. Un decoct de coajă de salcie albă va ajuta bine cu sângerări interne, procese inflamatorii în stomac și intestine, va ușura durerea articulațiilor. Poate fi utilizat și pentru probleme cu ficatul, rinichii și inima. Se recomandă să beți un decoct de salcie albă după 50 de ani, cel puțin pentru că protejează corpul de un atac de cord.

STUDII DE DROGURI

Extract de efedra

În studiile clinice, efectuate de oamenii de stiinta Americani, în statul Kentucky, s-a constatat că extractul de ephedra – este în primul rând un stimulent al sistemului nervos central, adică extract de ephedra crește rata metabolismului de bază (OCM), ca și la топлению жоров de organism, prin ridicarea temperaturii corpului cu cateva grade. Ca urmare, organismul arde o cantitate enormă de grăsimi. Toate experimentele care au fost efectuate au arătat o pierdere incredibilă în greutate în toate moștenirile. Rezultatele studiului sunt publicate în Jurnalul de Nutriție Clinică (SUA).

Extract de efedra cofeina

În cazul utilizării extractului de ephedra cu cafeină, rezultatele cercetării au afectat și mai mult oamenii de știință. Când este adăugat la extractul de cafeină, puterea medicamentului a crescut sinergic (1 1=6). În plus, sa constatat că acest amestec respinge dorința de a se bucura de nicotină. Acest produs va fi util pentru persoanele care doresc să renunțe la fumat și, în același timp, să nu câștige în greutate!

Pentru rezultate optime:

* împărțiți masa în 5-6 mese pe zi.

* consumați o băutură abundentă.

* limitați consumul de produse care conțin cafeină.

* reduceți aportul de carbohidrați rapizi în dietă, exemplu: băuturi carbogazoase dulci, făină, zahăr.

* excludeți" fast-food " fast food și apă de sifon din dieta dumneavoastră.


Dozare: luați zilnic 1 capsulă după masă, fără a depăși 3 capsule pe zi !!!


P. S. Vă rugăm să mâncați alimente sportive cu înțelepciune și cu înțelepciune! La urma urmei, sarcina sa - deja de la primul antrenament pentru a furniza organismului cu substanțe nutritive, demonstrându-vă progrese semnificative în putere, masă și energie. În caz contrar, nu ar avea sens