-8%

CHINA WHITE 100 CAPS

In stock:
550 lei
600 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Medicamentul de la producătorul american Cloma Pharma China White 25 Ephedra aparține clasei de arzătoare de grăsimi. Fiecare porție conține 25 mg de analog al extractului de ephedra, precum și cofeina și aspirina. Această combinație testată în timp are o proprietate stimulantă a sistemului nervos. Capsulele de ceai alb accelerează metabolismul, afectează adrenoreceptorii din țesutul adipos, sporind lipoliza și ajută la menținerea unei diete.

China Alb

China White-compository de ardere a grasimilor

25 mg de efedrină în combinație cu 250 mg de cofeină oferă un efect puternic de stimulare. Oboseala se simte mai puțin, dieta este mai ușoară. Medicamentul funcționează și ca un complex pre-antrenament, oferind posibilitatea de focalizare completă asupra ocupației.

Efectul termogenic compoziția China White 25 Ephedra oferă metilsinefrină, extract de guarana, cafea verde și cetone de zmeură. Pentru o mai bună adaptare a organismului la suprasarcină, extractul de rhodiola rosea este inclus în formulă.

CUM SĂ LUAȚI CHINA WHITE

Important: Experții Cloma Pharma au dezvoltat în mod specific medicamentul pentru a susține o dietă cu cantități reduse de carbohidrați. Pentru pierderea în greutate, ei recomandă antrenamente regulate, o dietă în care nu mai mult de 40% din energie este obținută din carbohidrați, iar refuzul de fast-food și băuturi carbogazoase. Arzătorul de grăsime China White 25 respinge apetitul, deoarece dieta nu va fi dificilă. Reduce și efectele secundare ale unei diete cu conținut scăzut de carbohidrați – gândirea neclară, incapacitatea de a se concentra și senzația de slăbiciune.

Știind cum să luați China White 25 Ephedra este importantă, dar orbește urmați instrucțiunile nu merită. Cu disconfort sever, doza trebuie redusă. De obicei, aceste recomandări sunt date:

luați în timpul meselor, 1 capsulă;

de la 4-5 zile de curs, cu un rezultat neexprimat, adăugați un altul;

nu luați mai mult de trei comprimate pe zi. Dacă nu apare pierderea în greutate, lucrați cu un plan de dietă și antrenament.

China White-efecte secundare

EFECTE SECUNDARE DIN CHINA WHITE

15 mg de efedra pentru un începător în primirea unor astfel de substanțe – o doză mare, provocând o excitare puternică a sistemului nervos central. Medicamentele nu trebuie utilizate în combinație cu antrenamentele care o suprasolicită. Nu se recomandă utilizarea unui arzător de grăsime în haltere, arte marțiale și Crossfit. Permis-în culturism și fitness. Dar, în acest caz, ar trebui să adere la un volum moderat de formare, și pentru a evita oboseala.

Important: arzătorul de grăsime China White 25 este destinat unei persoane absolut sănătoase. Insomnia, problemele cu sistemul nervos, agresivitatea sunt contraindicații. Nu se poate lua și cu încălcarea inimii, a glandei tiroide, a rinichilor și a ficatului.

RECENZII DESPRE CHINA WHITE

De obicei, recenziile despre China White 25 Ephedra de la Cloma Pharma scriu atât bărbați, cât și femei. Deși în SUA, medicamentul este considerat destinat sexului frumos. Se remarcă faptul că arzătorul funcționează chiar și cu o dietă simplă și necomplicată. Cei implicați în el susțin că corpul se schimbă de la antrenament la antrenament, în mod clar. Este posibil să se manifeste o ușurare a mușchilor presei în doar câteva săptămâni, cu procentul inițial normal de grăsime. Printre efectele secundare ale China White se disting căldura după administrarea pilulei de dimineață, mică. Acesta are loc timp de 15 minute și nu afectează performanța. Unele femei iau acest medicament pentru sprijin în timpul antrenamentelor aerobice și aerobic pas. Acestea ajung la scăderea în greutate și fără formare de forță.