L-CARNITINE 1500 LIQUID

In stock:
240 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

L-carnitina 1500 Liquid se caracterizează printr-o doză optimă de L-carnitină cu adăugarea extractului de ceai verde și a vitaminelor B1 și B6. Această combinație ajută la reducerea grăsimii corporale și la creșterea energiei în timpul antrenamentelor. Acest produs este destinat persoanelor care doresc o pierdere eficientă în greutate asociată cu un exces de grăsime corporală.


Proprietăți L-Carnitine 1500 Liquid:


- promovează pierderea în greutate


- ajută la atingerea greutății dorite


- accelerează reducerea grăsimii corporale


- stimulează metabolismul energetic al acizilor grași


- reduce apetitul


- protejează împotriva acumulării de radicali liberi în organism


L-carnitina este un compus care este implicat în transportul acizilor grași în mitocondriile în care sunt arse și transformate în energie. Ceea ce ajută la scăderea rapidă a excesului de grăsime și obținerea formei viselor tale. Efectele L-carnitinei cresc prin adăugarea de vitamine B și extract de ceai verde, care au un efect antioxidant și reduc apetitul.


Conținutul de nutrienți în 1 porție (15 ml):


L-carnitina 1500 mg

Extract de ceai verde 15 mg

Polifenoli 17,7 mg

EGCG 7,5 mg

Tiamina 3,75 mg (341%*)

Vitamina B6 7,5 mg (536%*)

* - procent din necesarul zilnic recomandat


Ingrediente: apă, acid citric, sucraloză, xilitol, sorbat de potasiu.


Ambalare: 500ml (33 portii)


Mod de administrare și doză: luați o porție de produs (15 ml) cu 30 de minute înainte de antrenament. Consultați-vă cu antrenorul sau medicul calificat înainte de a aplica. Nu luați alergii la orice componentă a medicamentului. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Un supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. Se recomandă să urmați o dietă echilibrată și să conduceți un stil de viață sănătos. Nu luați în timpul sarcinii și alăptării. Ai grijă de copii. Depozitați într-un loc uscat la o temperatură sub 25°C. Protejați-vă de efectele înghețului și de lumina directă a soarelui. Utilizați până la data indicată pe ambalaj.