LIPO-6 UNLIMITED 120 LIQUI-CAPS

In stock:
700 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Formula unică LIPO-6 unlimited oferă rezultate reale de pierdere în greutate, reduce pofta de mâncare și adaugă energie atunci când joacă sport. Uneori este foarte dificil să urmați o dietă strictă, ceea ce face ca procesul de scădere în greutate să fie dificil și lung. Lipo-6 Unlimited vă va ajuta să pierdeți greutatea în plus mai rapid și mai eficient.


* Profitați de beneficiile nelimitate de pierdere în greutate pe care le oferă LIPO-6 nelimitat !

* Obțineți voință de la LIPO-6 UNLIMITED, care vă va ajuta să vă reduceți apetitul!

* Îmbunătățiți nivelul de energie cu LIPO-6 nelimitat!

* Atitudine pozitivă și bună dispoziție cu LIPO-6 UNLIMITED!


Cantitate per porție % din valoarea zilnică

LIPO-6 unlimited amestec brevetat 774.5 mg †

N-Acetyl-L-Tyrosine †

Caffeine Anhydrous †

Mucuna Pruriens (40% L-Dopa) †

Paullinia Cupana (22% Caffeine) †

Advantra Z * Citrus Aurantium (50% P-Synephrine) †

Dendrobium Nobile (5% Alkaloids) †

Yohimbine HCl †


Recomandări de utilizare: LIPO-6 UNLIMITED necesită verificarea tolerabilității individuale și selectarea dozei. Începeți să luați LIPO-6 UNLIMITED cu 1 capsulă dimineața și 1 capsulă la mijlocul zilei. În funcție de senzațiile și nevoile individuale, doza poate fi crescută la 2 capsule dimineața și 2 capsule la mijlocul zilei. NU LUAȚI MAI MULT DE 4 CAPSULE PE ZI! Nu luați LIPO-6 UNLIMITED mai târziu de 6 ore înainte de culcare. Pentru un efect optim, luați LIPO-6 UNLIMITED cu 30-60 de minute înainte de mese.


Avertismente: produsul nu este destinat utilizării de către persoanele sub 18 ani, persoanele care suferă de boli cronice și acute, inclusiv – inima, ficatul, sistemul hormonal, în prezența tulburărilor mentale, diabet, aritmie, hipertensiune arterială. Nu utilizați în timpul sarcinii sau alăptării. Nu depășiți doza recomandată. Nu consumați sinefrină, cofeină sau stimulanți tiroidieni în plus din alte surse, inclusiv din cafea, ceai, băuturi carbogazoase, alimente dietetice sau medicamente care conțin fenilefrină, cofeină sau alți stimulatori ai sistemului nervos central. Acest produs conține cafeină într-o doză mare. Nu utilizați acest produs mai mult de 8 săptămâni consecutive, pentru reutilizare, faceți o pauză de cel puțin 4 săptămâni. Consultați-vă medicul dacă luați medicamente, inclusiv inhibitori ai MAOI, antidepresive, aspirină, medicamente antiinflamatoare non-steroidice sau produse care conțin fenilefrină, efedrină, pseudoefedrină, feniletilamină și alți stimulatori. Consultați-vă medicul dacă aveți un risc de boli de inimă, ficat, rinichi, sistem endocrin, tulburări psihice, dificultăți la urinare, diabet zaharat, hipertensiune arterială, aritmie cardiacă, dureri de cap, mărirea prostatei sau glaucom. Opriți utilizarea cu 2 săptămâni înainte de intervenția chirurgicală. Opriți imediat utilizarea dacă simțiți simptome neplăcute-tahicardie, amețeli, dureri de cap sau respirație rapidă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.