-8%

METHYLDRENE ELITE 25 100 caps

In stock:
550 lei
600 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Similar cu puterea și compoziția capsulei - Black Spider (Văduva Neagră, păianjenul negru)


Atunci când arzătoarele de grăsime nu își justifică speranțele, veți dori să experimentați arzătorul de grăsime la nivel de elită. Și am făcut tot ceea ce Methyldrene 25 Elite nu te-a dezamăgit.


Nu este nevoie să încercați chiar să comparați alte arzătoare de grăsimi cu Methyldrene Elite. Ați simțit niciodată un astfel de efect de la un arzător de grăsime! Methyldrene Elite este acum chiar mai moale și mai eficient.


Methylene 25 Elite :sportivii profesioniști-1-2 capsule cu 1 oră înainte de antrenament.

sportivii amatori-1 capsulă cu o oră înainte de antrenament.

ca arzător de grăsime - 1 capsulă în timpul meselor, dar nu mai mult de 3 ori pe zi.

Atenție!!! Nu depășiți doza pe zi în 3 capsule. Consumul normal de 1 – 3 capace. pe zi.

Contează! - Consumul de apă suficientă.

Pentru rezultate optime:


Mănâncă în porții mici de 5-6 ori pe zi.

Reduceți aportul zilnic de carbohidrați.

Eliminați alimentele rapide și apa dulce din dieta dumneavoastră.

Caracteristicile nutriției în timpul tratamentului: vă recomandăm să beți zilnic aproximativ doi litri de apă pură non-carbogazoasă pentru a elimina produsele de descompunere a grăsimilor din organism. Nu încercați să vă înfometați complet, este dăunător - împreună cu masa de grăsime, veți pierde mușchiul, va apărea slăbiciune, oboseală.


Dieta recomandată alimentară:


carne (cu excepția cărnii de porc), pește, ouă, brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi - ca surse de proteine ar trebui să fie în dieta zilnică;

fructe și legume proaspete, fierte, fierte ca surse de carbohidrați și fibre;

concentrați-vă pe proteine( proteine), adăugând legume, fructe la dieta lor. Chiar dacă nu există apetit, mâncați de 2 până la 3 ori pe zi. este recomandabil să se renunțe la făină și produse de patiserie, în procesul de a lua capsule dorința de a mânca dulciuri scade;

Atenție: consumul de alcool este interzis în timpul procesului de administrare a capsulelor. De asemenea, este recomandat să renunțați la cafea și ceai sau să beți cafea decafeinizată, ceea ce ar reduce povara asupra inimii.

Compoziția medicamentului:


Cofeina anhidră: unul dintre principalele ingrediente care asigură arzătoarele de grăsime Cloma Pharma este un astfel de efect termogenic.

Extracte din coaja de salcie albă: aspirina naturală naturală extrasă prin prelucrarea scoarței de salcie albă.

1,3-Dimethylamylamine: cel mai nou stimulent super. 1,3-Dimethylamylamine este derivat din ulei de geranium, un element chimic de origine biologică, practic epinephrine (epinefrina). Ca și adrenalina, stimulantul ATP puternic 1,3-Dimethylamylamine, care mărește activitatea și rezistența generală a unei persoane, îmbunătățește claritatea gândirii. Acest lucru ajută în special persoanele care aderă la diete.

Methyl Synephrine: un derivat de sinefrină cu acțiune rapidă, un analog al extractului de efedra. Acțiunile principale sunt suprimarea apetitului, accelerarea metabolismului, creșterea termogenezei. Dar, spre deosebire de extractul de efedra, sinefrina nu va răsplăti toate receptorii alfa și beta– adrenergici, ci stimulează doar Beta-3-adrenoreceptorii, contribuind doar la arderea grăsimilor (lipoliza). Astfel, sinefrina evită efectele secundare asociate cu creșterea presiunii și creșterea frecvenței cardiace.

Phenylethylamine HCI: folosit pentru a crește nivelul de dispoziție.

Citrus Aurantium: o sursă naturală de sinefrină.

Es-Yohimbina HCI: inhibă receptorii alfa-2, crescând astfel pierderea de grăsime. În plus, ajută la creșterea energiei sexuale.

Ginseng: acest ingredient are un efect metabolic, adaptogen, tonic general, biostimulator.

Bacopa Monnieri: această plantă nootropă a fost testată în studiile clinice ca un remediu excelent pentru îmbunătățirea memoriei.

B-Cayenne: un remediu pentru creșterea termogenezei, care contribuie la arderea mai multor calorii.

Crom picolinat: utilizat pentru a menține nivelurile de glucoză și insluină în sânge. În Methyldrene Elite este folosit ca un mijloc de reglare a apetitului.

MCT oil PWD și extract de piper negru: impregnare pentru toate componentele Methyldrene Elite, care ar maximiza biodisponibilitatea.


Atenția: nu este destinat pentru utilizarea de persoane sub 18 ani. Nu depășiți doza în 3 capsule. Consumul normal de 1 caps. pe zi. Contează! - Bea suficientă apă. Nu luați alcool și medicamente care conțin cafeină suplimentare (cafenele, ceai etc.). Nu poți da copiilor și femeilor însărcinate. Nerespectarea acestor indicații poate dăuna sănătății dumneavoastră.


Aceste capsule nu sunt medicamente vândute fără prescripție medicală. Acest produs nu este conceput pentru a diagnostica, trata sau preveni orice boală


P. S. Vă rugăm să mâncați alimente sportive cu înțelepciune și cu înțelepciune! La urma urmei, sarcina sa - deja de la primul antrenament pentru a furniza organismului cu substanțe nutritive, demonstrându-vă progrese semnificative în putere, masă și energie. În caz contrar, nu ar avea sens