CALCIUM ZINC MAGNESIUM 100 TAB

In stock:
200 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Calcium Zinc Magnesium de la Universal Nutrition-un complex de minerale (calciu zinc magneziu). Acest complex mineral este foarte util și eficient pentru orice persoană, în special pentru sportivi și oameni care conduc un stil de viață activ. Mineralele Calcium Zinc Magnesium Universal Nutrition (calciu zinc magneziu) sunt aplicate pe scară largă în culturism, fitness și alte sporturi și satisfac pe deplin nevoia organismului de aceste elemente.


Fierul, magneziul, zincul, iodul, cromul și seleniul sunt ceea ce are nevoie un atlet pentru ca antrenamentele să beneficieze. Toate elementele de mai sus îndeplinesc funcții importante în procesul metabolic și susțin funcționarea sistemului imunitar.
Cum să luați: experții Universal Nutrition recomandă să luați Calcium Zinc Magnesium pentru 1 porție(3 tabele. o dată pe zi, împreună cu prima masă, beți puțină apă.


Cumpărați minerale Calcium Zinc Magnesium de la Universal Nutrition, minerale (calciu zinc magneziu), vitamine sportive, complexe vitamin-minerale, preparate pentru culturism, powerlifting, fitness etc. www.novasport.md pentru a face acest lucru, pur și simplu plasați o comandă și managerii noștri vă vor contacta. Sau puteți comanda produsul pur și simplu prin intermediul telefoanelor noastre de contact.