JOINT FLEX 400G

In stock:
350 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Joint Flex este un supliment alimentar de calitate conceput pentru a proteja și regenera articulațiile, cartilajul, tendoanele, capsulele articulare și țesutul osos, astfel încât produsul îmbunătățește nutriția, regenerarea articulațiilor, le protejează de deteriorare și reduce durerea. Acest produs este creat pentru persoanele expuse la stres fizic intens, la numeroase leziuni sau probleme degenerative.


Compoziția Joint Flex include colagen, L-prolină, metilsulfonilmetan (MSM), glucozamină, calciu, extract de bosvelia serat, condroitină și acid hialuronic.  Colagenul conținut în produs este componenta principală a tendoanelor și este responsabil pentru elasticitatea pielii. Glucozamina reduce procesele catabolice în cartilajul articular și este, de asemenea, implicată în crearea unui lichid sinovial. L-prolina și condroitina sunt blocuri de construcție care sunt responsabile pentru regenerarea țesutului conjunctiv, protejând astfel împotriva degenerării cartilajului. MSM este implicat în formarea fibrelor de colagen și acid hialuronic, considerat ca o componentă principală a lichidului sinovial. Vitamina C susține producția de colagen și are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar. Calciul ajută la menținerea sănătății oaselor și dinților, promovează coagularea normală a sângelui, susține sistemul imunitar.
Conținutul de nutrienți în 1 porție (20 g):


Colagen 15 g

Acid hialuronic 20 mg

Metilsulfonilmetan (MSM) 300 mg

Condroitina sulfat 150 mg

Glucozamina sulfat 300 mg

Extract de bosvelia Serrat (60% acid bosvellic) 200 mg

L-prolină 500 mg

Vitamina C 100 mg (80%*)

Calciu 240 mg (30%*)

* - procent din necesarul zilnic recomandat
Ambalare: 400g (20 portii)
Arome disponibile: afine, mango, portocale, căpșuni pepene verde
Mod de administrare și doză: se amestecă o porție de produs (20 g) cu 200 ml de apă și suc. Luați o porție pe zi. Consultați-vă cu antrenorul sau medicul calificat înainte de a aplica. Nu luați alergii la orice componentă a medicamentului. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Un supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. Se recomandă să urmați o dietă echilibrată și să conduceți un stil de viață sănătos. Nu luați în timpul sarcinii și alăptării. Ai grijă de copii. Depozitați într-un loc uscat la temperaturi sub 25 ° C. Protejați-vă de efectele înghețului și de lumina directă a soarelui. Utilizați până la data indicată pe ambalaj.