SALE

PRE PUMP 500g

In stock:
300 lei
350 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Real Pharm Pre Pump-un instrument ideal pentru pumping eficient


Real Pharm Pre Pump-un produs modern, eficient creat special pentru persoanele care caută să achiziționeze mușchi voluminoși, elastici și reliefați. În plus, luând în mod regulat Real Pharm Pre Pump, sportivii vor putea să-și sporească concentrarea, să se protejeze de oboseală, să îmbunătățească metabolismul, performanța fizică și bunăstarea generală.


REAL PHARM PRE PUMP-SECRETUL DE A CREA UN CORP FRUMOS

Dezvoltând Real Pharm Pre Pump, creatorii săi au avut grijă să includă cele mai eficiente și mai sigure componente în acest produs. Probabil, prin urmare, baza formulei sale este o combinație de substanțe active, cum ar fi:


AAKG de L-arginină este o sare de aminoacizi arginină, care este un conductor al multor substanțe nutritive, elemente și energie. Datorită "dozei de șoc" a acestei componente, majoritatea sportivilor au o creștere a rezistenței, o îmbunătățire a rezistenței musculare și a eficacității antrenamentelor. Apropo,,

Arginina alfa-ketoglutarat are, de asemenea, un efect pozitiv asupra sănătății bărbaților, îmbunătățind activitatea sexuală și normalizând procesele fiziologice asociate.

Beta-alanina este o substanță care controlează nivelul pH-ului și formarea acidului lactic în mușchi. Cu alte cuvinte, Această componentă contribuie la întârzierea oboselii fizice, precum și la creșterea puterii anaerobe și a masei musculare


Citrulina este un precursor al argininei, care este "responsabil" pentru sinteza oxidului nitric în organism. Indiferent dacă trebuie să vorbim despre faptul că acest proces este o condiție prealabilă pentru o "paginare" spectaculoasă sau pentru pomparea mușchilor. Apropo, citrulina stimulează în mod activ regenerarea țesuturilor după antrenament, ceea ce contribuie la detoxifierea ficatului și îmbunătățește starea întregului organism.


L-tirozina este un antidepresiv natural-o substanță-un regulator al producției de adrenalină, noradrenalină și dopamină. Se știe că acest aminoacid ajută la depășirea stresului, previne depunerea de grăsimi, normalizează activitatea aparatului vestibular și îmbunătățește concentrarea atenției.


BENEFICIILE REAL PHARM PRE PUMP:

* Oferă pamping eficient

* Promovează creșterea rapidă a mușchilor

* Îmbunătățește starea sistemului nervos

* Crește concentrația în timpul efectuării prelungite a exercițiilor monotone


Compoziția produsului 1 portie (11,51 g)


AAKG din l-argenină 2,5 g

Beta-alanina 2,5 g

L-cirulină 750 mg

Tirozină 500 mg

Cofeina 200 mg

Glucuronolactonă 100 mg

Inozitol 100 mg

Magneziu 140 mg

Potasiu 360 g

Zinc 2,5 mg

Fier 3,5 mg

Mangan 0,5 mg

Iod 37,5 mcg

Cupru 0,25 µg

Seleniu 13,75 mcg


Recomandări de admitere:


Experții recomandă să luați Real Pharm Pre Pump pentru o porție de 1 /1 o dată pe zi cu 15 minute înainte de antrenament.

O porție de produs=11,51 G (1 lingură de măsurare).

Înainte de utilizare, trebuie diluată o doză de produs în 250-300 ml de apă.

Contează! Vă sfătuim să nu depășiți cantitatea specificată de produs.

Contraindicații: intoleranța individuală a componentelor produsului. Nu luați copii, femei însărcinate și care alăptează. Consultați un specialist înainte de utilizare.  A se păstra la îndemâna copiilor, departe de lumina directă a soarelui, temperatură ridicată și umiditate.


Notă: nu este un medicament.


Condiții de depozitare: a se păstra departe de lumina directă a soarelui, într-un loc uscat, răcoros, inaccesibil copiilor.


Termen de valabilitate: uita-te la pachet.