ANIMAL M STAK 21 ПАК

In stock:
950 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Animal M-Stak de la Universal Nutrition este unul dintre cele mai populare complexe anabolice de pe piața modernă de nutriție sportivă.


Spre deosebire de majoritatea suplimentelor din acest segment, accentul în compoziție este nu numai pe creșterea nivelului de testosteron, ci și a hormonului de creștere (STH), care joacă un rol la fel de important în recrutarea masei musculare.


Pentru majoritatea sportivilor, formatul aditivului sub formă de pachete este cea mai convenabilă opțiune, permițându-vă să controlați cu ușurință doza zilnică dorită.


Este demn de remarcat faptul că producătorul are un aditiv cu un nume similar – Stak, a cărui compoziție se bazează pe variantele de plante ale Tribulus terrestris.


În ciuda unui singur segment, acestea sunt boostere diferite, cu efecte diferite.


Efecte pozitive și caracteristici ale Animal M-Stak:


Creșterea sintezei testosteronului;


Creșterea cantității de testosteron liber;


Creșterea sintezei hormonului de creștere;


Accelerarea proceselor de recuperare;


Accelerarea setului de masa musculara;


Îmbunătățirea vitalității;


Îmbunătățirea stării de spirit;


Creșterea indicatorilor de putere și a rezistenței;


Suprimarea catabolismului;


Creșterea libidoului.


Analiza compoziției amestecului Anabolic Animal M - Stak acest amestec include, în primul rând, metoxiizoflavona – izoflavonoid, care este utilizat în mod activ în producția de complexe anabolice. Un astfel de compus crește semnificativ puterea atletului și accelerează un set de mase musculare, în ciuda lipsei de efecte directe asupra sintezei proteinelor. Este demn de remarcat faptul că metoxiizoflavona are o mică activitate estrogenică (acțiune similară cu acțiunea hormonilor feminini), care, la rândul său, respinge mulți sportivi. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că hormonii feminini sunt cu siguranță necesari pentru restabilirea sistemului nervos central, acumularea de glicogen, precum și pentru un somn complet. Metoxiizoflavona nu crește nivelul de estrogen, are doar un efect similar, ceea ce vă permite să vă recuperați cu succes între antrenamente și, în același timp, să nu suferiți de un exces de hormoni feminini.


Turkesteronul și beta-Ecdisteron sunt surse de substanță asemănătoare ecdisteronului, care se deschide la insecte. Acest compus stimulează perfect sinteza proteinelor,care, la rândul său, accelerează setul de masă musculară. Efectul direct asupra producției de testosteron nu apare, dar datorită efectului asupra sintezei proteinei, Ecdisteron este inclus în matricea anabolică de bază. De asemenea, este important să rețineți capacitatea ecdisteronului de a reduce zahărul din sânge fără spikes de insulină. Această proprietate promovează sinteza hormonului de creștere, care este aruncat în sânge numai pe fondul lipsei de insulină. Ecdisteron creează astfel de condiții.


Două surse sunt necesare pentru sinergie reciprocă. Componenta finală a acestui amestec este beta-sitosterolul – un compus care poate crește nivelul testosteronului liber. Mecanismul de acțiune constă în blocarea moderată a conversiei testosteronului în dihidrotestosteron. Desigur, în contextul instruirii de forță, dihidrotestosteron este mult mai important decât forma liberă a hormonului masculin, dar din ce în ce se poate observa situația în care sportivii au probleme cu producția de testosteron, în timp ce conversia în dihidrotestosteron apare destul de normal.


Complexul anti-catabolic această matrice se bazează pe un număr de aminoacizi esențiali în diferite forme. Acestea sunt absorbite aproape instantaneu și, astfel, suprimă catabolismul, saturând maxim piscina de aminoacizi. Separat, acetil-carnitina – o formă inovatoare de carnitină clasică trebuie evidențiată. Nu suprimă catabolismul, dar are un efect pozitiv asupra rezistenței atletului și asupra stării sale mentale. Complexul de adaptogeni este un amestec de plante bazat pe diferiți compuși activi, printre care principalul este extractul de rhodiola rosea. Îmbunătățește procesele de recuperare, adaptarea la stresul fiziologic în creștere și, în același timp, normalizează starea sistemului nervos central, îmbunătățind inervația neuromusculară în timpul antrenamentelor. Toate celelalte conexiuni sunt minore și adăugate pentru efectul sinergic. Matricea de insulină a unui astfel de amestec este necesară pentru asimilarea completă a tuturor componentelor și îmbunătățirea fundalului anabolic al corpului. Nu este un secret că insulina se referă la cei mai puternici hormoni anabolizanți. Datorită unor compuși cum ar fi cinnulina, această matrice are un efect insulinodob, în timp ce nu crește nivelul endogen al acestui hormon. Matricea de stabilizare (m) o serie de componente active, inclusiv extractul de ghimbir și bioperina, îmbunătățesc biodisponibilitatea tuturor compușilor de mai sus.


De asemenea, este important să rețineți o serie de proprietăți utile de ghimbir. Simplifică descompunerea adipocitelor (celulelor grase) și arderea corespunzătoare a grăsimilor în modul pasiv. Desigur, efectul nu poate fi numit colosal, deoarece acesta este în primul rând un rapel de testosteron și nu un arzător de grăsime, dar mulți atleți observă o îmbunătățire a bunăstării cu aportul regulat de suplimente. Acest lucru este cauzat în mare măsură de utilizarea grăsimilor ca sursă de energie în timpul odihnei. Matricea energetică este un amestec de metilxantine pe bază de teobromină, evodiamină și cofeină. Îmbunătățește activitatea sistemului nervos central, crește concentrația unei persoane și normalizează schimbul de energie. De asemenea, este important să rețineți capacitatea cofeinei și a altor alcaloizi de a suprima procesele catabolice. Acest amestec este util în principal în zilele de antrenament.


Ingrediente 1 portie: 1 plicComplex de flavone naturale anabolice și steroni (750 mg): beta-Ecdisteron, 5-metil-7-metoxizoflavone, Turkesteron, B-sitosterone.


Aminocomplex anti-catabolic (3000 mg): L-leucină, leucină alfa-ketoglutarat (ACG), leucină Etil Ester, L-izoleucină, L-valină, L-taurină, Acetil-L-carnitină.


Complex de adaptogeni anabolizanți (1000 mg): Muria Puama, Kudzu extract (izoflavonoide), Safed Musli, Rhodiola rosea extract.


Complex insulinic (500 mg): 4-hidroxiizoleucin, extract de frunze de Banaba (1-3% acid corozolic), zinnulin, acid K-R-alfalipoic


Complex M-Factor (500 mg): extract de ghimbir de rădăcină, 6,7-dihidroxibergamotină, Bioperină (Bioperine). Matricea energetică:


Complexul метилксантинов (50% extract de nuci de cola, 22% extract de guarana), extract de schinduf, Цианотис Vaga extract, Evodiae Fructus extract de grapefruit экстакт, scortisoara rădăcină extract.


Alte ingrediente: gelatină, fosfat dicalcic, zer de lapte, celuloză microcristalină, dioxid de titan, acid stearic, stearat de magneziu, FD&C Blue #1, FD&C Red #40.Cum să luați Animal M-Stak utilizați un supliment în fiecare zi.


Doza zilnică - 1 Pak.


În zilele de odihnă, cel mai optim timp de recepție va fi micul dejun sau prânzul. Dacă aveți un antrenament, utilizați un pachet cu 45-50 de minute înainte de a începe.


După 21 de zile de la administrarea unui rapel, trebuie să luați o pauză de 2-3 săptămâni, timp în care nu trebuie luate boostere de testosteron.


Această metodă ciclică de recepție va preveni apariția rezistenței la compușii activi ai rapelului.


Compatibilitatea Animal M-Stak cu alte mese sportive în zilele de antrenament rapel merge bine cu alte suplimente de la Universal Nutrition, și anume cu Animal Pump-înainte de a începe activitatea fizică, și cu Torrent - imediat după antrenament.


Acestea sunt opțiunile ideale pentru combinațiile acestui complex de testosteron. În plus, puteți combina suplimentul cu aportul de BCAA, aminoacizi complexi, hidrolizat de zer, arginină și chiar carnitină în zilele de antrenament.


Pre-instruitori de la alți producători cu acest produs este mai bine să nu folosească, deoarece compozițiile lor pot fi inadecvate pentru co-recepție cu un rapel. Echilibrarea componentelor joacă un rol important în asimilarea finală a suplimentelor. Producătorul declară compatibilitatea perfectă a acestui rapel cu complexul vitamin-mineral-Animal Pak.