RED SPEED 400 ГР

In stock:
400 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

REAL PHARM RED SPEED POWDER-SIMȚIȚI ENERGIA REALĂ!

Renumitul producător de nutriție sportivă-compania Real Pharm-are plăcerea de a-și prezenta fanii complexul super-eficient și de înaltă calitate Red Speed Powder, conceput pentru a spori potențialul energetic general al atletului în timpul antrenamentului. Produsul combină puterea celor mai eficiente componente care și-au dovedit deja eficiența prin exemplul rezultatelor a sute de mii de sportivi din întreaga lume.


Real Pharm Red Speed Powder unic este o formă de pulbere de energie care include doze dovedite și dovedite științific pentru cele mai pure ingrediente, printre care merită notate:


* extract de guarana-crește concentrația, eficiența, productivitatea, accelerează metabolismul grăsimilor, protejează împotriva stresului și permite controlul greutății corporale;


* cofeina-îmbunătățește producția de energie în organism prin stimularea lipolizei, îmbunătățește concentrarea asupra exercițiului, crește rezistența;


* inozitol-îmbunătățește activitatea creierului și a sistemului nervos, optimizează echilibrul colesterolului din sânge, are un efect benefic asupra activității sistemului cardiovascular;


* glucuronolactona-protejează vasele de sânge, crește rezistența aerobă, reduce oboseala și oboseala;


* Inozina-crește rezervele de ATP, îmbunătățește circulația coronariană, participă la metabolismul glucozei, crește producția de energie la nivel celular în organism, crește puterea contracțiilor cardiace;


* extract de ginseng-un adapogen puternic, îmbunătățește alimentarea cu oxigen a organelor, crește energia și tonul, crește rezistența stresului mental și fizic, reduce concentrația de acid lactic în mușchi;


* izomaltuloza-o sursă pură de carbohidrați, are o rată mai mică de asimilare în comparație cu zaharoza, reduce concentrația de insulină în sânge, dă organismului energie fără riscul formării excesului de grăsime corporală.


Recepția Red Speed Powder de la Real Pharm este însoțită de o creștere inevitabilă a energiei și, prin urmare, de o creștere a eficacității și a rentabilității antrenamentelor.


În plus, acest produs vă va ajuta să vă concentrați cât mai mult pe efectuarea exercițiilor fizice complexe și să obțineți un rezultat cu adevărat remarcabil în domeniul construcțiilor de corp.


Rămâi plin de putere și vitalitate, chiar și în condiții de antrenamente extrem de intense, împreună cu complexul de energie superb Real Pharm Red Speed Powder!


COMPOZIȚIA PRODUSULUI


Compoziție pe porție - 16 grame (2 linguri de măsurare):


Extractul de semințe de Paullinia kukana guarana este standardizat la 22% cofeină 300 mg

Cafeina 134 mg

Inozitol 100 mg

Glucuronolactonă-100 mg

Inozina 250 mg

Extractul de rizom de ginseng Eleutherococcus senticosus este standardizat la 0,8% eleutherozide E + B 50 mg

Izomaltuloză 12000 mg


CUM SĂ LUAȚI


Luați 2 linguri de măsurare de lingură (16 g) o dată pe zi, amestecând în 100-200 ml de apă, nu depășiți cantitatea maximă de 16 g pe zi.


Avertismente: nu utilizați dacă sunteți alergic la oricare dintre compuși. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați dacă sunteți gravidă sau în timpul alăptării. Suplimentele nutritive nu trebuie utilizate în loc de o dietă variată și echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat și răcoros. Proteja de lumina directă a soarelui.