-33%

CARBO 1000 ГР

In stock:
100 lei
150 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Gainer FitMax Carbo este un concentrat de băutură izotonică. FitMax Carbo este creat pentru sportivii care au nevoie de o abundență de energie, în special înainte de exerciții fizice grele, debilitante!

Un amestec de carbohidrați complexi (maltodextrină, 90% carbohidrați) și zaharuri simple (fructoză, 10% carbohidrați) oferă organismului componente importante, îi readuce energia și furnizează mușchilor glicogen!


Dacă luăm în considerare mai detaliat ce este un izotonic, atunci putem distinge trei puncte principale:


Din punct de vedere chimic, izotonicul (o băutură sportivă izotonică) este o soluție apoasă de electroliți ai corpului (clorură de calciu, magneziu, sodiu și potasiu) și carbohidrați.

Din punct de vedere medical, izotonicul este un lichid care susține presiunea osmotică a plasmei datorită conținutului de electroliți.

Din punct de vedere sportiv изотоник — este o băutură de sport, care oferă organismului cu apă și carbohidrați, adică energia pentru intensiv procesului de antrenament, dar oferă, de asemenea, asigurarea электролитами care organismul mai ales o mulțime de pierde prin transpirație în timpul antrenamentului sau, de exemplu, în timpul vreme calda.

Complexul izotonic Carbo de 90% constă în maltodextrină-este un amidon divizat enzimatic, care este ușor de digerat și nu provoacă complicații gastrice. Și numai 10% constă din zahăr simplu (fructoză). Carbo îmbogățit echilibrat vitamino-mineral complex, care include astfel de elemente importante ale echilibrului hidro-electrolitic al organismului cum ar fi: magneziu, potasiu, sodiu, calciu și întregul grup de vitamine B, care este foarte pozitiv afectează межклеточный metabolismul și sinteza de aminoacizi în organism și accelerează descompunerea și absorbția de proteine. De asemenea, conține un grup antioxidant de vitamina C și vitamina E (acid folic).


Toate aceste calități ale acestui produs fac izotonic Carbo de la FitMax un complex foarte bine echilibrat, cu un indice glicemic diferit, care accelerează resinteza glicogenului. Aceasta, la rândul său, oferă o mai mare eficiență și calitatea antrenamentelor.


Rezumând toate cele de mai sus, puteți recomanda cu încredere acest complex pentru:


Persoanele angajate în activități fizice de lungă durată-concursuri și antrenamente, de exemplu, pe distanțe lungi și medii de alergare, ciclism, schi.

Persoanele implicate în normalizarea greutății, în special în dietele de proteine.

Pentru admiterea în vreme caldă sau cu o schimbare bruscă a climei.

Recepția optimă a băuturii izotonice Carbo este potrivită atât în timpul antrenamentului în sine, cât și în prima oră după antrenament, dar nu mai devreme de 30 de minute după terminarea antrenamentului. Sper că acest complex izotonic Carbo de la FitMax își va lua locul potrivit printre alți aditivi sportivi, deoarece nu numai că este foarte util, ci și o băutură foarte gustoasă.


Conținutul de nutrienți într-o singură porție (2 linguri de măsurare = 30 g):

Valoarea energetică-112 kcal (476 kj)

Carbohidrați-28 g

Proteină-0 g

Grăsimi - 0 g


Vitamina E ( tocoferol) - 6,03 mg

Vitamina B1 (tiamina) - 0,99 mg

Vitamina B2 (riboflavină) - 1,10 mg

Vitamina B6 (piridoxina) - 1,26 mg

Vitamina B9 (folacin ) - 219 mcg

Vitamina PP (B3 niacin) - 1,89 mg

Vitamina B5 (pantotenic k-ta) - 5,72 mg

Vitamina C (ascorbinaya k-ta) - 32,87 mg

Vitamina B12-0,68 mcg

Vitamina H (biotină) - 0,08 mg

Sodiu-12 mg

Calciu-4,2 mg

Magneziu - 3 mg

Potasiu - 20 mg


Ingrediente:

Maltodextrina, fructoza, complex de minerale (clorură de sodiu, citrat de sodiu, гидрофосфат de potasiu, lactat de calciu, / bicarbonat acid de magneziu), acid citric sau acid malic - regulatori de aciditate, complex de vitamine (vitamina E, tiamina, riboflavina, vitamina B6, фолацин, niacina, пантотиновая acid, vitamina C, biotina), aromă aromă, colorante concentrate. Conține o aromă naturală.


Recomandări de utilizare:

Se amestecă 1 porție (2 linguri de măsurare) cu 250 ml de apă. Luați în timpul și / sau după antrenament.


Porții per pachet: 33