SALE

BULK MASS 1000 GR

In stock:
250 lei
300 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Gainer Vrac Mass FitMax 1000g

Gainers-o parte integrantă a dietei de bază pentru cei care doresc să câștige mai repede masa musculară voluminoasă, să devină mai puternici și mai rezistenți. Gainer Mass Bulk de la FitMax (Polonia)-un produs de înaltă calitate al nutriției sportive, care conține formula originală de proteine și carbohidrați, un complex complet al tuturor aminoacizilor necesari, având un conținut ridicat de calorii, ceea ce garantează un set de mase și o creștere a performanțelor sportive generale.

La baza matricei proteice a acestui geiner se află izolatul seric și concentratul, cazeina micelară și hidrolizatul. Formula proteică este maltodextrina-un carbohidrat lent, care oferă un set de mase musculare Fără depuneri suplimentare de grăsime. Gainer este în plus îmbogățit cu creatină-care afectează în mod activ indicatorii de putere și complexul de vitamine-minerale pentru valoarea energetică maximă a produsului.

Fiecare portie de Gainer Mass Bulk este compusa din doua linguri de masurare (60 gr.), conține 28 gr. veveriță, 24 gr. carbohidrați complexi, vitamine, minerale, micro și macronutrienți, un complex de aminoacizi, inclusiv BCAA, creatină, 1,8 g. grăsime, fără zahăr.

Bulk-Mass-FitMax

Cum să luați Gainer? La recomandarea specialiștilor FitMax (FitMax), este necesar să se ia Gainer Mass Bulk în fiecare zi pentru două sau trei porții.