-4%

GAIN FAST 5.9 КГ

In stock:
1 150 lei
1 200 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Producătorul a decis să ofere Gain Fast 3100 cele mai bune proteine și toate substanțele necesare pentru construirea masei musculare și îmbunătățirea performanțelor de rezistență. Cea mai mare creștere a masei musculare se observă atunci când substanțele responsabile de acest proces afectează direct zona de creștere a celulelor țesutului muscular. În mod similar, funcționează factori anabolizanți, cum ar fi piroglutarat de arginină, colostru și altele incluse în produs.


Formula unică Get-Big-Quick oferă organismului 3 000 de calorii. Acesta a fost motivul pentru care majoritatea culturistilor si halterofilii aleg ca o dieta suplimentara este acest produs. Un alt motiv de ce se opresc alegerea lor pe ea este gustul său surprinzător de plăcut. Se poate simți imediat: trebuie doar să amestecați o porție de amestec în apă. Pulberea se dizolvă ușor și în lapte-se dovedește o băutură groasă, foarte gustoasă, care amintește de un cocktail.


Prin includerea în dieta dvs. Gain Fast 3100, puteți obține cele mai bune rezultate în sportul dvs. Culturistii si culturistii sunt garantati pentru eficienta maxima a antrenamentelor si cresterea rapida a masei musculare datorita complexului anabolic de crestere, sau AGC. Greutatea corporală nu va crește datorită grăsimii corporale, care, apropo, produsul neutralizează cu succes, ci prin creșterea mușchilor.


Compoziția produsului include: proteine și carbohidrați de înaltă calitate, care nu pot fi depozitați în țesuturi sub formă de grăsimi, lipotropice, precum și un complex complet de vitamine și minerale. În produs veți găsi și multe alte substanțe-toate împreună ele stimulează procesele anabolice, ca urmare a creșterii celulelor și țesuturilor. Medicamentul nu ar fi atât de bun dacă nu ar exista electroliți și emulgatori în el. Acestea din urmă stabilizează amestecul de pulbere cu lichid, făcându-l rezistent la stratificare. Cantitatea de grăsimi din produs este limitată, în principal trigliceridele, care poartă rolul de a furniza organismului energie și, în același timp, nu sunt depozitate în celulele corpului.


Mulți sportivi au folosit mult timp Gain Fast 3100 în timpul perioadelor de antrenament intens. Este mult mai eficient decât omologii săi în ceea ce privește stimularea proceselor anabolice. Un amestec nutritiv neobișnuit de caloric al substanțelor importante pentru organism conține aminoacizi ramificați, precum și substanțe care stimulează procesele metabolice. Acestea din urmă includ SEO – ele cresc formarea de proteine și, în același timp, ajută să-l folosească mai rațional.


Antrenamentele intense și Gain Fast 3100 sunt o modalitate de a-și atinge cele mai îndrăznețe obiective sportive!


RECOMANDĂRI PENTRU UTILIZAREA GAIN FAST 3100

Se diluează 5 linguri de Gainer într-o jumătate de litru de lapte sau apă. Luați în timpul zilei și după antrenament.


INGREDIENTE GAIN FAST 3100

Cantitatea de nutrienți dintr-o porție (cinci linguri de măsurare = 229 g) de produs:


Calorii-875, inclusiv calorii din grăsimi – 99

Total grăsimi-11 g

Colesterol-3 mg

Sodiu - 910 mg

Total carbohidrați-156 g

Proteină-38 g

Vitamina A-4750 UI

Vitamina C-60 mg

Vitamina D-380 UI

Vitamina E-30 UI

Tiamina-1,5 mg

Riboflavina-2,04 mg

Niacin - 19 mg

Vitamina B6-1,9 mg

Acid folic-380 mcg

Vitamina B12-5,7 mcg

Calciu-1000 mg

Fosfor-1000 mg

Magneziu-140 mg

Zinc-7,5 mg

Seleniu-10,5 mcg

Potasiu - 870 mg

Agenți anabolici care promovează recrutarea de masă-2000 mg

Arginina alfa-ketoglutorat (AKG)

Beta sitosterol

Muira Puama

Kudzu rădăcină pulbere

5-metil-7-metoxiizoflavonă

7-izopropoxi-ipraflavon

Acidul alfa lipoic (ALA)

L-Ornitina

Saw Palmetto

Metabolic SEO și factori care contribuie la îmbunătățirea performanței fizice-750 mg

Pulbere de nuci Cola

Ginseng coreean

Ciulin de lapte

Beta alanina

Bromelaina

Lipotropics și energie – 900 mg

Creatina monohidrat

Inozitol

Colina bitartrat

L-glutamina

L-carnitina

Complex special de aminoacizi-38000 mg

L-acid glutamic

L-leucină

L-acid aspartic

L-lizină

L-treonin

L-izoleucină

L-Valin

L-Proline

L-alanin

L-serin

L-fenilalanină

L-tirozină

L-cistină

L-arginina

L-metionină

L-histidină

L-glicină

L-triptofan

Ingrediente: ProtoCarb Plus (углеводная amestec Universal, compus din высокоэнергетических polimeri de glucoza, maltodextrina, curată cristalină de fructoză și dextroză), Super Protein EX (integrator proteic amestec Universal, compus din казеината și ультрафильтрованного zer концетрата), arome naturale și artificiale, ulei de floarea soarelui, celuloză, monogliceride, дикалия fosfat, dioxid de siliciu, tocoferoli, дикальция fosfat, potasiu, sulfat, vitamina matrix (ascorbic acid, di-alfa tocoferol acetat, niacinamide, di-pantotenat, vitamina A acetat, Piridoxina HCl, mononitrat de tiamină, riboflavină, colecalciferol, acid folic, cianocobalamină), oxid de magneziu, oxid de zinc.