-10%

MUSCLE ON 1000G

In stock:
270 lei
300 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

MUSCLE ON ESTE UN PRODUS ALIMENTAR CARE SATISFACE NEVOILE ORGANISMULUI CU EFORT MUSCULAR INTENS, ÎN SPECIAL PENTRU SPORTIVI.

Este un gainer cu drepturi depline, care combină proteine din lapte de înaltă calitate (WPC, WPI, WPH și cazeină micelară) cu o matrice de carbohidrați (amidon de porumb, maltodextrină, dextroză). Medicamentul este îmbogățit cu ulei MCT, doze mari de vitamine și aminoacizi cheie pentru dezvoltarea musculară în formă liberă.


Biotina are un efect benefic asupra sistemului nervos. Acidul pantotenic reduce oboseala și afectează metabolismul energetic. Acidul nicotinicaoferă un efect pozitiv asupra funcționării sistemului nervos. Vitamina C susține formarea colagenului și are un efect pozitiv asupra funcționării sistemului nervos. Vitamina E are un efect pozitiv asupra protecției ADN-ului, proteinelor și lipidelor împotriva deteriorării oxidative.


Riboflavina este implicată în obținerea unui schimb energetic adecvat. Vitamina B6 are un efect rentabil asupra metabolismului proteinelor și glicogenului, promovează funcționarea sistemului nervos, participă la sinteza corectă a cisteinei, reduce oboseala. Vitamina B12 are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar și reduce oboseala. Tiamina are un efect pozitiv asupra funcționării sistemului nervos. Acidul folic reduce oboseala și afectează pozitiv producția de celule sanguine.


Compoziție-la 75 g de produs:


valoarea energetică 302 kcal / 1266 kj

grăsime 1,8 g

acizi grași saturați 1,29 g

carbohidrați 33,75 g

în care zaharuri 4,35 g

fibre 0,6 g

proteine, 33,75 g

sare 0,38 g


MCT Ulei 525 mg

L-glutamina 187,5 mg

L-leucină 93,75 mg

L-valină 46,87 mg

L-izoleucină 46,87 mg

vitamina C 12 mg

vitamina E 1,8 mg

tiamina 0,165 mg

riboflavina 0,21 mg

niacina 2,4 mg

acid pantotenic 0,9 mg

vitamina B6 0,21 mg

acid folic 30 micrograme

vitamina B12 0.375 micrograme

biotina 7,5 mcg

Ingrediente: concentrat de proteine din zer WPC80, izolat proteic din zer гидролизата WPI90, proteine din zer, казеиновых мицелл, ceară amidon de porumb, maltodextrină, dextroză, agent de îngroșare - gumă de xantan, ulei MCT, L-glutamina, BCAA (L-leucina, L-valina, L-izoleucina), îndulcitor - sucraloză, regulator de aciditate - acid citric, aromă, colorant (beta - caroten pentru a vanilie, banane, caramel praf de gust de caramel, concentrat de sfeclă roșie pentru aroma de ciocolată, кошениль roșu pentru gust de capsuni) un amestec de vitamina a (L-acid ascorbic, d-alfa - tocoferol, tiamină mononitrat, riboflavină, nicotinamidă, calciu D-pantotenat, clorhidrat de piridoxină, acid folic, cobalamină, d-biotină.


Mod de aplicare: 1 parte (75 g - 1 lingura) se amestecă cu 250 ml de apă sau lapte. Utilizați o dată pe zi.