SALE

TRUE MASS 1200 4,7 КГ

In stock:
1 100 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

True Mass 1200 este un gainer premium de ultimă oră, special conceput pentru sportivii exigenți care au nevoie de o valoare energetică sporită a dietei. True Mass 1200 este un asistent fiabil pentru cei care au dificultăți în recrutarea și menținerea masei musculare. În acest produs unic, matricea de proteine de marcă, creată de departamentul științific al companiei BSN, este conectată la un complex unic de carbohidrați complexi, care include ovăzul întreg măcinat – sursa ideală de nutriție cu conținut ridicat de calorii. Și True Mass 1200 are un gust rafinat de milkshake, ceea ce îl diferențiază de concurenți și transformă consumul de calorii suplimentare dintr-un proces de rutină într-o sursă de plăcere incredibilă. O adevărată descoperire pentru adevărații hardgaineri, pentru oricine are nevoie de un aport caloric serios, True Mass 1200 este un gainer absolut, o alegere impecabilă pentru un set de mușchi.


Compania BSN este veteran al industriei de nutriție sportivă, creatorul unor bestseller-uri precum NO Xplode 2.0 și Nitrix. Și mai recent, departamentul științific al BSN a schimbat formula, ambalajul și numele Gainer-ului de marcă pe baza proteinei True Mass, determinând lumea culturismului să primească True Mass 1200 inovatoare. Vă sugerăm să studiați specificațiile acestui Gainer revoluționar pentru un set de greutate corporală.


REVIZUIREA TRUE MASS 1200

Peste 1200 de calorii în fiecare porție; 222 g de carbohidrați, 50 g de proteine, 16 g de grăsimi și fibre vegetale.

Două tipuri de polizaharide, inclusiv carbohidrați complexi de fulgi de ovăz, și 7 tipuri de proteine pentru un flux continuu de aminoacizi.

SCT( trigliceride cu lanț mediu), care joacă rolul unei surse accesibile de energie "rapidă".

TRUE MASS 1200: COMPOZIȚIE CALITATIVĂ ȘI CANTITATIVĂ

În ceea ce privește calitatea, True Mass 1200 este o pulbere tipică de proteine și carbohidrați, fără de care adevărații hardgaineri nu vor reuși să câștige nici masa generală, nici masa musculară. Dar să ne apropiem de caracteristicile cheie ale BSN True Mass 1200:


Fiecare porție conține mai mult de 1200 de calorii, cu un raport de carbohidrați la proteine de 4:1.

Complexul de polizaharide conține maltodextrină și componente de fulgi de ovăz, care sunt absorbite la rate diferite și oferă un flux continuu de energie.

7 surse de proteine-concentrat din zer, cazeinat de calciu, izolat proteic din lapte, cazeină micelară, albumină de ou, hidrolizat de zer și peptide glutamină – asigură o recepție stabilă, neîncetată a aminoacizilor la țesutul muscular.

Geyner este îmbogățit cu trigliceride cu SMT cu celule medii, grăsimi ușor digerabile, care sunt absorbite rapid în sânge și își asumă rolul de sursă de energie instantanee.

În plus, True Mass 1200 conține ingrediente auxiliare pentru îmbunătățirea gustului și consistenței produsului finit.


TRUE MASS 1200: EFICIENȚĂ ȘI PUNCTE FORTE

BSN True Mass 1200 este un excelent Gainer proteic pentru un set de mase musculare, special creat pentru adevărații hardgaineri-oameni care sunt extrem de greu să câștige în greutate corporală. Raportul ridicat al carbohidraților la proteine garantează o valoare energetică adecvată (conținutul caloric) al produsului la un cost constant Democratic și accesibil, iar făina de ovăz integral adăugată la complexul polizaharide va fi o sursă excelentă de componente nutritive și va crește conținutul de fibre dietetice din cocktail. Utilizarea diferitelor surse de proteine a permis crearea matricei de eliberare prelungită a aminoacizilor, astfel încât nutrienții esențiali ajung la celulele musculare pentru perioade lungi de timp, fără vârfuri și căderi. În ceea ce privește SCT, ele sunt nutrienti de primă clasă, care sunt absorbiți rapid în sânge, sunt utilizați instantaneu de organism ca sursă de energie și nu sunt depozitați în țesutul adipos ca multe alte grăsimi.


TRUE MASS 1200: MOMENTE CONTROVERSATE

Desigur, puteți întâlni și critici la adresa True Mass 1200. Principalul motiv al nemulțumirii este o listă insuficient informativă a ingredientelor fără a detalia profilul de aminoacizi, conținutul de vitamine și elemente minerale. Cu toate acestea, persoanele care doresc să câștige în greutate corporală tind să nu sufere de deficiențe nutritive, deoarece le consumă deja în cantități mai mari decât suficiente.


TRUE MASS 1200: GUST ȘI SOLUBILITATE

BSN True Mass 1200 este prezentat pe piață în trei arome standard: cu aromă de ciocolată, vanilie și căpșuni, iar adăugarea de fulgi de ovăz conferă smoothie un gust cu adevărat uimitor. Deci, dacă vă place fulgi de ovăz și arome naturale, atunci True Mass 1200 este într-adevăr ceea ce medicul a prescris! True Mass 1200 se dizolvă perfect în apă pentru a forma o spumă mică, cocktailul are o consistență puțin granulară, dar foarte plăcută, nu prea dulce și moderat groasă. Un adevărat mijloc de aur!


TRUE MASS 1200: CONCLUZII

BSN a creat un excelent geiner eficient, care conține carbohidrați, proteine și grăsimi din diverse surse, astfel încât să poată fi considerat pe bună dreptate un produs nutritiv perfect echilibrat pentru oricine dorește să câștige în masă. True Mass 1200-un cocktail unic și gustos, care va face aportul zilnic de medicamente proteice mai plăcută, iar acest lucru va spori angajamentul consumatorului față de acest produs și va deveni un factor important de succes în recrutarea masei generale și musculare!


MOD DE APLICARE

Se amestecă 2 linguri de măsurare (314 g) cu 600 ml de apă. Cantitatea de lichid poate fi variată pentru a obține o consistență individuală plăcută. Beți de 2-4 ori pe zi, o porție - imediat după antrenament! Restul - între mese.


Avertismente: destinat numai adulților sănătoși. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și animalelor de companie într-un loc uscat, departe de lumina directă a soarelui.


P. S. Vă rugăm să mâncați alimente sportive cu înțelepciune și cu înțelepciune! La urma urmei, sarcina sa - deja de la primul antrenament pentru a furniza organismului cu substanțe nutritive, demonstrându-vă progrese semnificative în putere, masă și energie. În caz contrar, nu ar avea sens