SALE

BASE CITRULLINE MALATE 250 GR

In stock:
100 lei
150 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Supliment alimentar Base Citrulline Malate de populara producător specializat de nutriție sport FitMax are toate calitățile necesare pentru a suplimenta dieta elemente, capabile de a rapid și în condiții de siguranță pentru sănătatea accelera ritmul de recuperare a organismului după efectuarea grele efort fizic, la nivelul senzațiile de durere în țesutul muscular și de a spori productia de oxid nitric. Doza eficientă de citrulină de malat și vitamina B6 asigură o îmbunătățire a producției de noi capacități de putere și energie.


Din citrulină se poate forma arginina-donatorul principal de azot, care îmbunătățește fluxul sanguin în mușchi.

Oferă pamping

Îmbunătățește rezistența și îmbunătățește nutriția musculară

Citrulina întărește funcția imună și crește potențialul energetic al organismului

Citrulina se găsește în enzime specializate, face parte din piele, păr și coajă a nervilor.

Citrulina este necesară pentru menținerea echilibrului pozitiv al azotului în organism.

Dieta pe care o alegeți poate și ar trebui să fie completată cu malat citrulină digerabilă rapid, dacă ați pus în fața dvs. realizarea unui rezultat cu adevărat grav în creșterea forței, rezistenței și volumelor musculare. Calitatea dovedită a produselor companiei poloneze FitMax asigură că acest instrument va utiliza în mod optim proprietățile de regenerare ale mușchilor implicați în natură.


Base Citrulline Malate este util atât pentru sportivi concentrează pe rețeaua de puternic мускулистого corpului, cât și cei care caută să reducă la minimum reacții negative catabolism muscular în perioada fizic intens, lucru pe relieful muscular și scăderea țesutului adipos. Studiile efectuate de oamenii de știință de renume mondial au dovedit un beneficiu imens în utilizarea malata citrulină luate separat pentru a suplimenta dieta de zi cu zi, cu capacități importante de regenerare a fibrelor musculare.


Activați capacitățile corpului pentru o recuperare rapidă și un progres rapid în construirea unui corp puternic și armonios dezvoltat. Datorită proprietăților pozitive ale base Citrulline Malate, nu vor exista sarcini nerealiste pentru dvs. Specialiștii de înaltă calificare ai dezvoltatorului și producătorului de suplimente sportive FitMax au reușit să creeze un alt supliment eficient pentru îmbunătățirea sănătății și posibilităților atletului de a obține un rezultat pozitiv în construirea unui corp puternic și rezistent.


Cum să luați base Citrulline Malate:


1 portie (2.5 g pulbere-1 lingura de produs in ambalaj) se dizolva in 200 ml de apa si se bea o data pe zi . Nu depășiți dimensiunile porțiilor recomandate în timpul zilei