BASE BCAA 2:1:1 200G

In stock:
250 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Base BCAA 2:1:1 – supliment alimentar de calitate pe bază de aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA) într-un raport de 2:1: 1 și vitamina B6. BCAA joacă funcții fiziologice foarte importante în organism, ele sunt blocuri, participă la reglarea metabolismului energetic și reprezintă aproximativ 40% din țesutul muscular.

Baza BCAA 2:1: 1 conține aminoacizi cu catenă ramificată, care activează recuperarea proteinelor, normalizează echilibrul azotului și reduc procesele catabolice, împiedică acumularea de grăsimi, reglând astfel metabolismul carbohidraților și grăsimilor. Acest produs este un supliment ideal pentru sportivii care doresc să sporească puterea, rezistența și puterea, precum și pentru consumatori pe o dietă cu conținut scăzut de calorii. Pentru a îmbunătăți eficacitatea produsului este îmbogățit cu vitamina B6, care îmbunătățește absorbția aminoacizilor.Conținutul de nutrienți în 1 porție (5 g):

L-leucină 2500 mg
L-valină 1250 mg
L-izoleucină 1250 mg
Vitamina B6 0,3 mg (61%*)
* - procent din necesarul zilnic recomandatIngrediente: L-leucină, L-izoleucină, L-valină, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6).Ambalare: 200g (40 portii)Doze si mod de administrare Se amesteca o portie (5 g) cu 200 ml de apa, ia 1 portie pe zi.  Beți suficientă apă. Consultați-vă cu antrenorul sau medicul calificat înainte de a aplica. Nu luați alergii la orice componentă a medicamentului. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Un supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. Se recomandă să urmați o dietă echilibrată și să conduceți un stil de viață sănătos. Nu luați în timpul sarcinii și alăptării. Ai grijă de copii. Depozitați într-un loc uscat la temperaturi sub 25 ° C. Protejați-vă de efectele înghețului și de lumina directă a soarelui. Utilizați până la data indicată pe ambalaj.