SALE

BETA ALANINE 250 GR

In stock:
150 lei
200 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

FitMax base Beta alanina este un supliment sportiv extrem de eficient, cu un conținut ridicat de naturalaminoacidibeta-alanina. Datorită acestui medicament, producția de acid lactic în organism este întârziată, ceea ce reduce semnificativ durerea în timpul și după antrenamente intense. Suplimentul vă permite să reduceți oboseala musculară și să accelerați procesele de recuperare ale corpului, astfel încât să faceți progrese mai rapide în sesiunile de antrenament. Acest aminoacid este sigur pentru sănătatea dumneavoastră și nu provoacă efecte secundare atunci când este consumat.

Dacă doriți să obțină rezultate maxime în procesul de sporire a uscat masei musculare și reduce senzațiile de durere în timpul training-uri, recomandămsă cumpere FitMax Base Beta Alanineв magazinul nostru online, pentru a face acest lucru, utilizați butonul de comandă rapidă sau un coș de gunoi.

Scopul FitMax Base Beta Alanine:

- producția de acid lactic întârziată
- oboseala musculară este blocată în timpul exercițiilor fizice grele
- reducerea durerii în fibrele musculare
- îmbunătățește calitatea și viteza proceselor de recuperare, regenerarea țesuturilor și vindecarea leziunilor
- creșterea indicatorilor de forță și a rezultatelor fizice

Componente active FitMax Base Beta Alanine:

Aditivul sportiv conține un aminoacid natural beta-alanină, care asigură o performanță maximă a corpului datorită proprietăților sale. Acest aminoacid reduce în mod eficient durerea, deoarece întârzie producția de acid lactic, ceea ce permite creșterea pragului de rezistență cu 10% și depășirea oboselii premature. De asemenea, medicamentul accelerează procesele de recuperare ale corpului, regenerarea țesuturilor și a fibrelor musculare, precum și vindecarea leziunilor. Beta-alanina crește cantitatea de carnosină - cel mai important tampon din fibrele musculare. Carnozina în timpul exercițiilor grele previne reacțiile oxidative și crește performanța musculară în timpul antrenamentului. Numeroase studii au confirmat eficacitatea administrării suplimentare de beta-alanină. Și atunci când luați împreună un supliment cu carbohidrați, crește potențialul energetic, ceea ce permite sportivilor să se antreneze mai intens.

Avantajele FitMax Base Beta Alanine:

- se asigură realizarea rapidă a rezultatelor dorite
- nu provoacă efecte secundare
- crește pragul de rezistență
- eficacitatea beta-alaninei este confirmată de numeroase studii
- stimulează producția de carnosină

Cum să luați FitMax base Beta Alanine:

Experții recomandă suplimentul conform următoarei scheme:
* primele 6 zile utilizați 6 gr de amestec, pentru 2-3 admitere;
* în zilele următoare, luați 3 gr pe zi, 2 -3 admitere.
Pentru a pregăti o porție, amestecați cantitatea necesară de pulbere în 150-250 ml de apă. Pentru a spori efectul suplimentului, se recomandă combinarea utilizării beta-alaninei cu carbohidrații.