L-GLUTAMINE 4000 250GR

In stock:
200 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Base L-Glutamine 4000 FitMax 250 grame (62 porții)


Baza L-Glutamine 4000 este o pulbere pură L-glutamină cu supliment de vitamina B6. Aminoacidul L-glutamina pentru culturism Base L-Glutamina este necesar pentru construirea musculaturii suplimentului sportiv. Deși glutamina se găsește în multe alimente convenționale, totuși, pentru a construi un corp atletic frumos, fără grăsime subcutanată suplimentară, nu este chiar potrivit. Consumând o mulțime de alimente obișnuite, chiar dacă organismul bogat în glutamină primește calorii suplimentare care promovează depozitele de grăsimi. În culturism, ca și în orice alt sport, valoarea ridicată este masa musculară uscată și bine funcțională. Din cauza unor astfel de circumstanțe și de mare de nevoile organismului sportivului în глутамине, l-recepție în formă de sport suplimente pe baza de L-glutamina oferă posibilitatea de a obține numărul necesar de glutamina, fără calorii și în cel purificat formă.


De ce să luați L-glutamina? Base L - Glutamine 4000-glutamina de înaltă calitate pentru sportivi-suplimentul L-glutamina promovează menținerea și creșterea masei musculare uscate, recuperarea rapidă după efort, creșterea indicatorilor de rezistență și rezistență.


Base L-Glutamine FitMax este o formă micronizată de glutamină L care vorbește despre proprietățile sale de asimilare rapidă și ușoară de către organism fără efecte secundare. Deoarece glutamina este foarte solicitată de corpul atletului, porțiunile sale sunt, în general, destul de mari și sunt luate de glutamină de 2-3 ori pe zi, în funcție de greutatea corporală a sportivului și de gradul de efort fizic.


Compoziția L-Glutamine 4000 Base FitMax pe porție (4 gr):


L-glutamina-4000 mg

Vitamina B6-2 mg

Cum să luați Base L-Glutamine 4000 FitMax? Specialiștii FitMax recomandă administrarea zilnică a L-glutaminei pentru 2-3 porții (1 porție - 4 gr). Cel mai bun timp pentru a lua glutamina este dimineața imediat după somn, înainte și imediat după antrenament. În zilele de odihnă, glutamina trebuie administrată între mese.