-5%

PURE AMERICAN Gainer 7200 gr

In stock:
900 lei
950 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

FitMax Pure American Gainer


Complexul pure American Gainer este un sport de nutriție, Gainer pentru creșterea masei musculare și productivitatea ridicată a antrenamentelor!


AMESTEC DE PROTEINE ȘI CARBOHIDRAȚI

FORMULA ESTE ÎNTĂRITĂ CU VITAMINE ESENȚIALE

MAI MULTĂ ENERGIE PENTRU ANTRENAMENT ȘI RECUPERARE

CREȘTEREA ACCELERATĂ A MASEI MUSCULARE

MINIM DE GRĂSIMI ȘI CALORII GOALE

Cum

funcționează pure American Gainer?


Formula Pure American Gainer este un amestec proteic-carbohidrat suplimentat cu vitamine. Acesta va crește productivitatea antrenamentelor, va accelera creșterea musculară și va îmbunătăți recuperarea post-antrenament!


Matricea de carbohidrați este 95% maltodextrină și 5% amidon. Carbohidrații oferă energie pentru antrenamente active, grele, sporesc rezistența, protejează mușchii de catabolism, accelerează recuperarea.


Matricea de proteine se bazează pe două componente: proteina din zer (75%) și izolația proteinei din soia (25%). Veți obține toți aminoacizii esențiali și înlocuitori pentru a vă repara mușchii și pentru a vă accelera creșterea. O porție suplimentară de taurină va accelera procesele metabolice din țesuturile musculare, va proteja mușchii de catabolism.


Matricea de vitamine este vitaminele C, E, PP, vitaminele din grupa B. Acestea sunt esențiale pentru sinteza proteinelor, producerea de energie din carbohidrați și grăsimi, sănătatea generală. Acestea sunt antioxidanți puternici și amelioratori de imunitate.


Efectul pur American Gainer asupra corpului:


FURNIZEAZĂ RAPID PROTEINE ȘI CARBOHIDRAȚI

ACȚIONEAZĂ TREPTAT ȘI LUNG

ACCELERAREA SETULUI DE MASA MUSCULARA

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE RECUPERAREA POST-ANTRENAMENT

PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA DEZINTEGRĂRII CELULELOR MUSCULARE

CREȘTE PUTEREA, REZISTENȚA.

Cum

aplicați pur American Gainer?


Luați în funcție de rata zilnică de calorii și proteine. Doza recomandată pentru o porție este de 60 de grame (2 linguri de măsurare) pentru 200 ml de lichid (apă, lapte degresat). Luați 2 porții pe zi: după antrenament și între mese.