STARTER PROTEIN BAR 60g

In stock:
30 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Descriere

Real Pharm Starter Protein Bar este o bară de proteine perfectă care vă va oferi suficiente tipuri diferite de proteine pentru a vă menține mușchii în siguranță împotriva acțiunii devastatoare a catabolismului.În plus, acest snack poate fi folosit ca un desert util! Acum vă puteți răsfăța cu delicioase fără griji că este dăunător!


Cumpărați Real Pharm Starter Protein Bar în Kievepo un preț avantajos poate fi pe site-ul magazinului nostru de nutriție sportivă Fitness Shop. Puteți face acest lucru prin coșul de cumpărături sau butonul de comandă rapidă. În timpul orelor de lucru, puteți cumpăra Real Pharm Starter Protein Bar la telefon: pur și simplu sunați la oricare dintre numerele menționate, iar managerii noștri vă vor chema comanda. Livrăm nutriție sportivă chiar și în cele mai îndepărtate orașe din Ucraina în cel mai scurt timp posibil.


NUMIREA REAL FARM STARTER PROTEIN BAR:

● o parte a unei alimentații echilibrate corecte;

● protejarea mușchilor împotriva catabolismului;

● furnizarea organismului cu diferite tipuri de proteine;

● suprimarea rapidă a apetitului;

● poate fi folosit ca un desert util;

● poate fi folosit ca o masă suplimentară.

Baza proteinei este matricea proteică care conține cinci tipuri de proteine: concentrat, izolat, hidrolizat de proteine din zer, proteine din soia și cazeină. Compoziția barului include și carbohidrați, astfel încât să vă puteți reîncărca stocul de energie în timpul necesar. Producătorul garantează concentrația de proteine declarată și absența substanțelor străine sau periculoase.


BENEFICIILE REAL PHARM STARTER PROTEIN BAR:

● cinci tipuri de proteine într - un singur Baton;

● gust plăcut;

● servire mare;

● absorbție rapidă;

● valoare biologică ridicată;

● protecție musculară prelungită împotriva catabolismului;

● calitate europeană;

● preț democratic.


CUM SĂ LUAȚI REAL FARM STARTER PROTEIN BAR

Specialiștii companiei Real Farm recomandă utilizarea a una până la patru bare pe zi, în funcție de nevoia dvs. de proteine și carbohidrați.

Snack nu poate înlocui complet o dietă variată și echilibrată, deci folosiți-o doar ca supliment alimentar. Nu utilizați mai mult de 4 bare pe zi din cauza posibilelor probleme în tractul digestiv.

Produsul conține arahide, deci nu este recomandat să consumați alergici. Nu se recomandă administrarea femeilor însărcinate și care alăptează, adolescenților. În cazul intoleranței individuale, consultați-vă medicul.

Păstrați produsul într-un loc uscat și răcoros într-un pachet închis ermetic. După deschiderea snack-ului, trebuie să utilizați imediat.