Folic Acid 800 мкг 250 таб

In stock:
199 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Acid folic


- Sprijină sistemul circulator și imunitar


- Un rol important în sinteza ADN și ARN


- Sprijină activitatea mentală și sănătatea sistemului nervos


Acid folic-acidul folic este recomandat femeilor în perioada anterioară fructului, în timpul fructului, în timpul alăptării; aceasta este una dintre vitaminele importante din grupa B.


Acidul folic joacă un rol important în sinteza ADN și ARN, producția de celule roșii din sânge, sănătatea cardiovasculară, activitatea mentală și sănătatea sistemului nervos.


Primirea unei cantități adecvate de acid folic ajută la menținerea nivelului normal de homocisteină. Doza minimă recomandată de acid folic pentru femei este de 400 mcg.


Vitamina B12-este necesară pentru reproducerea celulelor și este deosebit de importantă pentru formarea celulelor roșii din sânge. Păstrează membrana protectoare a nervilor( mielină), participă la transferul alimentelor în energie și joacă un rol esențial în formarea ADN-ului și a ARN-ului-materialul genetic al celulelor.


Poate ajuta la prevenirea unui număr de tulburări neurologice, precum și amorțeală și furnicături care însoțesc adesea diabetul. De asemenea, poate juca un rol în tratarea depresiei.


Vitamina B12 (cobalamina) aparține familiei de vitamine B și ajută la tulburări mintale, oboseală, relaxare, anemie pernicioasă, insomnie, depresie, stres, bursită și scleroză multiplă.
Conținutul de nutrienți într-o singură porție de produs (1 capsulă):


Acid folic 800 mcg


Vitamina B12 (ca cianocobalamina) 25 mcg


Alte ingrediente: celuloză, acid stearic (sursă vegetală) și stearat de magneziu (sursă vegetală).


Nu conține: zahăr, sare, drojdie, grâu, gluten, soia, lapte, ouă, crustacee, conservanți.


Produs vegetarian.


Depozitați într-un loc uscat și răcoros.
Recomandări de utilizare: Luați 1 capsulă pe zi, în timpul meselor.


Atenția: produsul nu este destinat persoanelor sub 18 ani, care alăptează și femeile gravide. Consultați un specialist înainte de a începe să luați produsul. Nu depășiți doza recomandată.


Măsuri de precauție: păstrați produsul într-un loc inaccesibil copiilor. Nu este un înlocuitor de masă. Nu este de dorit să utilizați produsul mai des decât doza recomandată. Pentru orice rău cauzat de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare a produsului, producătorul nu este responsabil.