SALE

Animal Pump 30 pak

In stock:
700 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Universal Nutrition Animal Pump este o formulă anabolică puternică care este capabilă să" pompeze " mușchii. Aditivul este conceput special pentru persoanele care știu la ce să se străduiască. Formula complexului pre-antrenament include cele mai bune ingrediente și amestecuri brevetate. Aceste elemente întăresc reciproc proprietățile active ale fiecăruia de mai multe ori (oferă un efect sinergic). Aceasta este compoziția optimă pentru umplerea rapidă a energiei, creșterea optimă a mușchilor și recuperarea calitativă. Nenumărate recenzii despre pompa de animale ar trebui să vă risipească toate îndoielile cu privire la luarea acestui supliment. Încearcă! Nu ai mai simțit așa ceva înainte!


Utilizarea animal Pampas garantează un sentiment de plenitudine musculară datorită matricei moderne de creatină și amplificatoarelor de oxid nitric. Pre-antrenament oferă o incredibilă" pompare " a mușchilor. Pampingul este important în procesele anabolice. Cu fiecare mișcare în timpul exercițiului, există un flux de sânge saturat cu microelemente utile la mușchi. Sângele umple celulele musculare, începe procesele anabolice. Mușchii încep să crească-aceasta este ceea ce ai venit să se angajeze. Numai asta contează!


Creșterea forței și a rezistenței, precum și creșterea nivelului de energie Animal Pump oferă prin intrarea în formula sa modernă de creatină. Creatina Etil eter, tricreatin malat și magneziu Creatina chelat sunt mai bine absorbite și de a ajuta la restabilirea nivelului intracelular de ATP.


Arginina ACG, citrulina malat și l-norvalina sunt un amestec de elemente care promovează eliberarea de oxid nitric. Acest proces oferă un pamping muscular incredibil, în timpul căruia există o grămadă de sânge saturată cu oxigen și substanțe nutritive celulelor musculare.


Animal Pump de la Universal Nutrition include, de asemenea, elemente care ajută la stimularea imunității atletului. Complexul antioxidant inhibă procesele anti-catabolice în perioada post-antrenament. În plus, utilizarea pre-instruitorului ajută la eliminarea acidului lactic din celule, ceea ce evită oboseala musculară și efectuează un antrenament maxim productiv.


Cumpara pompa de animale-aceasta înseamnă să cumpere toate elementele necesare "de viață", care sunt atât de necesare pentru celulele musculare pentru un antrenament productiv și pamping incredibil. Rezultatul eforturilor tale persistente va fi creșterea inevitabilă a mușchilor.


Cantitatea de nutrienți într-o singură porție (1 pachet. produs):


Vitamina C (acid ascorbic) – 60 mg

Seleniu (seleniu selenat) - 100 mcg


Foundational Creatine Matrix-3000 mg

Creatina de magneziu chelat (MCC)

Tricreatin malat (TCM)

Creatina Etil eter (CEE)

No Blast Complex-2000 mg

Arginina alfa-ketoglutorat

Ornitina alfa-ketoglutarat

Citrulina malat

L-Carnozina

L-norvalyn

Energy Rush Complex-500 mg

Complex de metilxantină (cafeină, teobromină, teofilină)

Evodiamina

Vinpocetină

Complex Antioxidant-700 mg

Extract de semințe de struguri (standardizat pentru conținutul de 95% OPC)

N-Acetil Cisteina (NAC)

Extract de ceai verde (standardizat pentru conținutul de 60% EGCG)

K-r acid alfa lipoic (K-R ALA)

Pump Transport Complex-1000 mg

Taurina

Extract de rădăcină de ghimbir (gingerols, shaogols)

Cinnulin PF

4-hidroxiizoleucin (20%)

Bioperina (piper nigrum extract standardizat pentru un conținut de minimum 95% alcaloizi piperina)


Ingrediente:


Метилксантин complex (50% kola nut extract and 22% guarana extract), extract de rădăcină de scorțișoară, evodiae fructus, extract, extract de fenugreek, vinca minor L. extract, дикальций fosfat, celuloză microcristalină, dioxid de titan, acid stearic, stearat de magneziu, arome.


Recomandări de utilizare

Luați 1 Pak. într-o zi pe stomacul gol înainte de micul dejun, dacă nu vă exercitați în acea zi și cu 30 de minute înainte de antrenament în zilele de antrenament.