Collagen 300g

In stock:
400 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Prezentare generală Universal Nutrition Collagen 300g

Universal Collagen 300g-colagen în pulbere pentru sănătatea articulațiilor, ligamentelor, tendoanelor și a altor țesuturi solide și moi ale corpului. Colagenul este necesar pentru formarea și buna funcționalitate a articulațiilor.


Colagenul întărește simultan țesutul solid al articulațiilor și ligamentelor și, în același timp, îl face elastic, ceea ce îmbunătățește mobilitatea articulațiilor, flexibilitatea, face articulațiile mai funcționale și mai sănătoase.


Colagenul este necesar în perioadele de recuperare după leziuni, fracturi, după entorse. Eficacitatea colagenului este dovedită în tratamentul problemelor legate de vârstă cu articulațiile (artrită, osteoporoză).


Utilizarea colagenului are un efect pozitiv asupra creșterii unghiilor, părului, colagenului întărește cartilajul, ajută la menținerea stării bune a sistemului musculo-scheletic în general.


Este deosebit de important să luați colagen sportivilor care tolerează în mod regulat sarcini fizice grele de natură viguroasă. Colagenul recenzii vorbesc despre bune proprietăți De lucru ale acestui medicament în menținerea sănătății articulațiilor și ligamentelor bune.


Compoziție:

Servire:

5 grame


Porții în ambalaj:

60


* Calorie-20 * proteină-5g * colagen-5g


Se recomandă administrarea colagenului zilnic pentru 1-2 porții între mese. O porție de colagen - 5 gr. Pentru a lua colagen, amestecați o porție de amestec uscat în 100 ml de apă.