OMEGA 3 500 capsul

In stock:
550 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Omega-3-acizii grași s – au dovedit a fi eficienți în special pentru scăderea trigliceridelor aterogene din sânge, precum și a lipoproteinelor cu densitate scăzută de colesterol "rău".


Datorită modificărilor realizate care au avut loc în dieta oamenilor din ultimele generații, au existat încălcări în reglarea multor procese biologice. Printre ei, în special consecințe grave pentru organism sunt, în primul rând, tulburări de lipide (grasimi) de schimb în ficat și plasmă de sânge și, în al doilea rând, încălcarea fine mecanisme de reglare a echilibrului pro-inflamatorii și anti-inflamatorii de substanțe.


Ambele aceste procese mână în mână duc la formarea de bază ale unei afectiuni cardiovasculare, inclusiv ateroscleroza, despre boala coronariana, acută și cronică insuficiența cerebrală vascularizație, гипертоническую este o boala, ci, de asemenea, conduc la o diversitate de procese, în care rolul conducător aparține răspunsurile inflamatorii (artrita, alergii, tromboflebită și așa mai departe ).


O mulțime de studii medicale actuale confirmă faptul că un factor în astfel de patologii este o deficiență în nutriția acizilor grași nesaturați din familia Omega-3. S-a observat că popoarele care utilizează cantități mari de alimente grase tipice, împreună cu grăsimile peștilor de mare (Marine Lipid Oil), au rate foarte scăzute în spectrul bolilor cardiovasculare.


Utilizarea acizilor grași omega-3 corectează echilibrul în corpul uman al prostaglandinelor din grupa 2 și gr.3, care restabilește reglarea procesului inflamator, a reacțiilor alergice, a sindromului durerii, a coagulării sângelui, a multor funcții ale tractului gastrointestinal, a rinichilor și a sistemului nervos.


Utilizarea peștilor de mare de grăsime duce la normalizarea ratelor de vâscozitate a sângelui și, de asemenea, interferează cu dezvoltarea trombozei. Acizii grași omega – 3 s – au dovedit a fi neobișnuit de eficienți pentru reducerea nivelului trigliceridelor aterogene din sânge, precum și a lipoproteinelor cu densitate scăzută de colesterol "rău".


În cele din urmă, nu trebuie remarcat faptul că acizii grași, care fac parte din Omega 3, dau blocuri pentru construirea membranelor celulare, servesc ca o sursă semnificativă de energie celulară, sunt responsabili pentru dezvoltarea normală a creierului și a ochilor. Reduceți riscul de apariție a cancerului și dezvoltarea tumorilor benigne și maligne (ovare, sân, prostată).
Recomandări de utilizare:


Pentru prevenire: 1 capsulă de 2 ori pe zi după mese cu un pahar de apă, conform prescripției medicului, puteți crește ușor doza la 10 capsule pe zi. Aplicați "Omega 3" este mai bine pe termen lung ( cel puțin 3 luni) pentru a elimina aroma de ulei de pește, utilizați sucuri de fructe acide, varză acră, fructe, pâine neagră, murături.