-14%

L-CARNITINE 150 CAPS

In stock:
300 lei
350 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Aici este un supliment alimentar pentru pierderea în greutate de la producătorul polonez de nutriție sportivă, marca Real Pharm. Acest produs va ajuta să piardă în greutate și de a reduce cantitatea de grăsime subcutanată.


Real Pharm L-Carnitine nu este un arzător de grăsime complet, la fel ca orice alt L-carnitină. Acest aminoacid în sine nu inițiază debutul procesului de lipoliză ca atare, dar accelerează în mod semnificativ, în cazul în care acesta a început deja. Cu alte cuvinte, utilizarea acestui supliment nu va aduce rezultatul dorit fără un pachet de formare și un regim alimentar corect. Dar dacă conduceți un stil de viață activ și încercați să mâncați "curat" și la momentul potrivit, atunci L-carnitina vă va ajuta să scăpați câteva kilograme mult mai repede.


În plus față de efectul evident al carnitinei asupra ratei de transfer a acizilor grași, această substanță are o serie de efecte pozitive. Ca urmare a accelerării lipolizei, veți obține mai multă energie și veți însemna mai productiv la antrenament. În plus, cu aportul prelungit al acestui supliment, nivelul colesterolului dăunător va scădea și, în consecință, riscul bolilor de inimă va scădea. Dintre aspectele pozitive, dar puțin studiate ale carnitinei, trebuie remarcat îmbunătățirea funcțiilor creierului și a memoriei cu aportul prelungit al acestei substanțe.


De ce ar trebui să alegeți exact Real Pharm L-Carnitine?

Accelerarea metabolismului

Accelerați arderea grăsimilor

Îmbunătățirea activității creierului și a memoriei

Prevenirea creșterii colesterolului dăunător

Compoziție

Componente active 1 caps

L-Carnitine 1000 mgRECOMANDĂRI PENTRU UTILIZAREA REAL PHARM L - CARNITINE

Acest supliment este luat în medie 3-4 g pe zi, respectiv 3-4 capsule. Cel mai bine este să utilizați carnitina imediat înainte de antrenament sau orice altă activitate fizică pe stomacul gol. Adoptarea carnitinei la un alt moment este puțin eficientă.