MAX MAG+B6 90 таб

In stock:
200 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Real PHARM MAX MAG este un medicament modern care conține forma de magneziu-citratul acestui element mineral, care este cel mai bine absorbit de corpul uman. Cel de-al doilea ingredient al Real PHARM MAX MAG este vitamina B6, care este adesea numită "vitamina sportivilor". Pe lângă faptul că îndeplinește o serie de funcții extrem de importante în corpul nostru, are și proprietăți care îmbunătățesc biodisponibilitatea magneziului, care, în cazul citratului acestei substanțe, este încă la un nivel extrem de ridicat.


Real PHARM MAX MAG este un medicament complex utilizat atât pentru a compensa deficiențele sau posibilele deficiențe de magneziu din organism, cât și pentru a asigura sistemul cu o aprovizionare adecvată cu acest mineral important în fiecare zi.


Formula Real PHARM MAX MAG se bazează pe prezența a doar două componente, dar această simplitate aparentă este rezultatul multor ani de Studii Avansate de laborator. Până în prezent, nu se știe că citratul este cea mai bună formă absorbabilă de magneziu. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că orice medicament care conține citrat de acest element mineral se va dovedi la fel de eficient. Calitatea materiilor prime joacă un rol extrem de important, care în cazul Real PHARM MAX MAG este la cel mai înalt nivel posibil.


Real PHARM MAX MAG este un produs destinat în primul rând sportivilor și persoanelor care se angajează în mod regulat în activități fizice grele. În aceste cazuri, riscul de progresie a deficienței de magneziu este cel mai mare. Cu toate acestea, medicamentul poate fi, de asemenea, utilizat cu succes de către persoanele care caută cea mai eficientă formă de completare a deficitului de magneziu, inclusiv cei care conduc un stil de viață intens, consumă cantități mari de cafeină sau fumează țigări în mod regulat.