SALE

ANTIDEPRES 60 TABS

In stock:
180 lei
200 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

În toate ritmurile nerezolvate ale vieții moderne, este foarte dificil să rămâi constant concentrat și atent la toate lucrurile mici. O serie de probleme ne ocupă de dimineața până seara. Se întâmplă adesea că, în spatele grijilor și sarcinilor mici, petreceți prea mult timp și petreceți prea multe resurse mentale, în timp ce problemele mai globale trebuie abordate în grabă. Dar se întâmplă și mai rău, se întâmplă că în timpul unei vieți moderne obișnuite, vă pierdeți sănătatea din cauza stresului constant și nu puteți să vă odihniți complet de ea.


Real Pharm Antidepres, acesta este doar un instrument care vă va ajuta să vă recuperați eficient resursele mentale și psihologice fără a renunța la toată activitatea activă. În compoziția acestui medicament sunt componentele proprietăților cărora au fost confirmate atât prin metoda științifică, cât și prin practică.


Inozitol, este vitamina B8. Este foarte important în contextul menținerii sistemului nervos central și, din moment ce conținutul său în produsele convenționale este foarte scăzut, recepția suplimentară este întotdeauna justificată.

L – triptofan este un aminoacid care participă activ și reglează procesele de somn și trezire.

Extractul de flori de șofran-are un efect tonic, este un antioxidant și este capabil să influențeze îmbunătățirea stării de spirit.

Vitamina B6-participă la reglarea sistemului nervos central.

Acidul folic - este aspectul opus al unor factori de stres prelungitori.DE CE AR TREBUI SĂ ALEGEȚI REAL PHARM ANTIDEPRES?

Confruntarea activă a factorilor de stres

Recuperarea sistemului nervos central

Îmbunătățirea procesului de adormire și a somnului general

COMPOZIȚIA REAL PHARM ANTIDEPRES

Componente ative 1 tab

Inozitol 200 mg

L-triptofan 200 mg

Extract de flori șofran 30 mg

Vitamina B6 1 mg

Acid folic 200 mcgRECOMANDĂRI PENTRU UTILIZAREA REAL PHARM ANTIDEPRES

Vă recomandăm să urmați instrucțiunile de utilizare de pe ambalajul Real Pharm Antidepres, și anume, să luați 1 comprimat zilnic, cu o cantitate moderată de lichid.