Red Speed Shot

In stock:
300 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Red Speed Shot - lovitură de energie precisă de la Real Pharm

Datorită eforturilor specialiștilor companiei Real Pharm, rapelul energetic legendar, creat pentru toți sportivii și persoanele active, este acum disponibil într-o formă lichidă convenabilă.


Super eficient Red Speed Shot vă va oferi o încărcare puternică de rezistență, performanță și concentrare necesare pentru a efectua cele mai dificile și de înaltă intensitate antrenamente.

Formula unică Real Pharm Red Speed Shot combină cele mai eficiente și active componente care vizează stimularea proceselor de lipoliză, creșterea focalizării mentale, reducerea oboselii.
Printre ingredientele principale ale produsului merită evidențiate:
• extract standardizat din guarana – imbunatateste starea de spirit, vigoarea și vitalitatea, stimuleaza activitatea sistemului nervos central, reduce oboseala, crește productivitatea în timpul efortului fizic, reduce pofta de mâncare și ajută la controlul greutății corporale;
* cofeina-crește potențialul energetic general, crește lipoliza, activează procesele de ardere a grăsimilor, crește puterea și rezistența, îmbunătățește concentrarea atenției;
* inozitol-reduce colesterolul rău în sânge, protejând astfel sistemul circulator, optimizează activitatea creierului, îmbunătățește claritatea minții și concentrarea asupra exercițiilor fizice;
* glucuronolactona-are un efect benefic asupra activității sistemului cardiovascular, crește rezistența la efort aerobic, reduce oboseala, ameliorează oboseala.


Complexul Energetic Red Speed Shot de la Real Pharm este un plus excelent în dieta oamenilor activi moderni, precum și a sportivilor amatori și a sportivilor profesioniști.

Forma lichidă și umplerea convenabilă sub formă de flacoane de unică folosință vă permit să luați produsul cu dvs. în orice loc și să îl utilizați înainte sau direct în timpul antrenamentului.
Rezultatul utilizării va fi o creștere notabilă și impresionantă a productivității, eficacității și rentabilității ocupațiilor și, desigur, un rezultat remarcabil în atingerea obiectivelor înalte ale construcției de corp!


COMPOZIȚIA PRODUSULUI


Compoziție pe porție-1 fiolă:


Extract de semințe de Paulinia kukana guarana 300 mg

Cafeina 134 mg

Inozitol 10 mg

Glucuronolactonă 10 mg.


CUM SĂ LUAȚI


Luați 1 fiolă înainte de antrenament.
Avertismente: nu utilizați dacă sunteți alergic la oricare dintre compuși. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați dacă sunteți gravidă sau în timpul alăptării. Suplimentele nutritive nu trebuie utilizate în loc de o dietă variată și echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat și răcoros. Proteja de lumina directă a soarelui.


Nu este un medicament.