Omega Strong - 60softgels

In stock:
250 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Omega strong-60softgels

Omega-3 acizi grași pentru sportivi

O doză uriașă de DHA și EPK

Acizi grași nesaturați cu dublă legătură în poziția 3

Suport pentru sănătatea inimii

Real Farm Omega strong-60 GS

Sănătatea inimii și a sistemului vascular a fost întotdeauna extrem de importantă pentru dvs. Utilizați tot felul de resurse pentru a vă menține corpul în formă excelentă. Pentru buna funcționare a organismului, sunt necesare acizi grași nesaturați esențiali, pe care îi veți găsi în suplimentul biologic activ Omega Strong de la REAL PHARM. Acest produs unic conține doze incredibil de mari de DHA și EPA care vă vor susține inima.


Omega-3

Fiecare atlet trebuie să aibă grijă exclusiv de starea corpului său. În primul rând, trebuie să mâncați bine, să aveți grijă de meniul dvs. și să alegeți numai alimente cu adevărat sănătoase. Aveți grijă să livrați toate substanțele nutritive importante în organism. Cu toate acestea, este adesea dificil să se asigure cantitatea potrivită de vitamine și minerale.


Persoanele active și energice ar trebui să-și trateze corpul în mod deosebit în serios. Depinde de el succesele lor sportive. Deci, ca atlet, ar trebui să începeți să adăugați alimente care conțin acizi grași nesaturați. Ele sunt deosebit de importante deoarece sunt responsabile, printre altele, pentru transportul vitaminelor, furnizarea de energie, joacă un rol important în digestie și asimilarea nutrienților. Nivelul lor scăzut poate provoca o serie de inconveniente.


Este bine să știți acizi grași deosebit de buni, cei din grupul omega-3. DHA este un acid docosahexaenoic, a cărui sursă naturală este algele și peștii care le hrănesc. Deficiența sa se poate manifesta într-un nivel mai scăzut al serotoninei, un compus chimic care este un neurotransmițător. De asemenea, joacă un rol destul de important în funcționarea sistemului cardiovascular. De asemenea, reprezintă aproximativ 97% din acizii din creier, ceea ce afectează funcționarea acestuia.


Când să ia omega-3 acizi?

Acizii Omega 3 conțin, de asemenea, o substanță numită EPA, adică acidul eicosapentaenoic, care are activitate antiinflamatorie, ajută la menținerea sănătății cardiovasculare și îmbunătățește concentrarea. Este un compus chimic cu lanț de 19 membri, este necesar pentru a transmite informații între fibrele nervoase. Acest ingredient util poate fi găsit în pește gras și alge. Ambele acizi grași pot fi găsiți în alimente, dar uneori este greu să mănânci cantitatea potrivită de alimente adecvate și, în plus, nu va fi întotdeauna bine absorbită. Din acest motiv, merită să începeți să completați Omega Strong cu marca Real PHARM.


Acizii omega-3 susțin o memorie bună, persoanele care consumă o mulțime de alimente care conțin aceste ingrediente benefice la vârstnici se pot bucura de o minte mentală mult mai bună. Acizii omega pot susține sinteza proteinelor cu 30% și, de asemenea, măresc suprafața secțiunii transversale a mușchilor. EPA poate, de asemenea, să limiteze catabolismul.


Omega-3 ajută la menținerea tensiunii arteriale normale-un efect benefic apare atunci când 3 g de EPA și DHA sunt consumate zilnic.

Acizii omega-3 contribuie la buna funcționare a inimii la 250 mg - un efect benefic apare atunci când se consumă 250 mg de EPA și DHA pe zi.

Omega-3 ajută la menținerea nivelului adecvat al trigliceridelor din sânge - un efect benefic apare atunci când se consumă 2 g de DHA pe zi.

* Nu depășiți nivelul unei doze zilnice suplimentare de 5 g


Omega-3 acizi-pentru pierderea in greutate

Puțini oameni știu că omega-3 este, de asemenea, recomandat pentru persoanele care primesc declinul. Suplimentele lor regulate au arătat că provoacă pierderea de grăsime fără a limita dieta. Desigur, în timpul pierderii în greutate, merită întotdeauna să aveți grijă de exercițiile și meniurile potrivite, dar uneori trebuie să căutați ajutor eficient.


Dacă doriți să vă sprijiniți sistemele vasculare și cardiace, utilizați menținerea tensiunii arteriale adecvate și a funcției cardiace, începeți să luați acizi omega-3. Acestea vă vor menține corpul în oprirea trigliceridelor din sânge-grăsimi dăunătoare care vă vor afecta negativ corpul. Dacă doriți să furnizați cantitatea potrivită de omega-3 pentru corpul dvs., investiți în Omega Strong de la un brand de încredere pentru sportivii REAL PHARM și bucurați-vă de efectele benefice ale unui supliment biologic activ de trei ori. Utilizați una dintre cele mai mari concentrații disponibile pe piață.
O capsulă de două ori pe zi. Nu depășiți porțiunea recomandată pentru consum în timpul zilei


Aditivii biologic activi nu pot fi utilizați ca înlocuitor pentru o varietate de alimente. Amintiți-vă că numai un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură funcționarea normală a corpului și mențin o stare bună.


Nu depășiți porțiunea recomandată pentru consum pe parcursul zilei. Produsul nu poate fi utilizat de persoanele care sunt alergice la oricare dintre componentele sale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat la temperatura camerei în recipiente bine închise.