Lipo 6 x 120 caps

In stock:
750 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Arzătorul de grăsime are în componența sa cele mai pure ingrediente pentru creșterea metabolismului și arderea grăsimilor disponibile astăzi. Cu tehnologia unică multifazică, obțineți o combinație rapidă de ingrediente puternice concepute pentru a controla apetitul și pentru a vă accelera metabolismul.
Compoziția include:
CAFFEINE ANHYDROUS 250 mg. - este 99,9% din cofeina anhidră pură, care stimulează arderea grăsimilor, transformându - l în energie, stimulează, de asemenea, producția de adrenalină-un hormon care îmbunătățește procesele metabolice din organism.

HORDENINE 50 mg: — Este un derivat de tiramină, acționează ca un inhibitor selectiv MAO-A, previne dezintegrarea monoaminooxidazei ( dopamina, noradrenalina, serotonina, triptaminei etc.), Astfel, prelungește și crește efectul altor ingrediente (îmbunătățește термогенные proprietăți, imbunatateste starea de spirit)

SYNEPHRINE HCL 20 mg: - alcaloid natural, îmbunătățește metabolismul și accelerează procesul de lipoliză (descompunerea grăsimilor). Afectează receptorii din celulele grase și musculare, care măresc termogeneza.
De asemenea, sinefrina suprimă apetitul.

YOHIMBINE HCL 2 mg: - completează perfect substanțele care stimulează producția de adrenalină. Faptul este că adrenalina stimulează două tipuri de receptori: alfa și beta - adrenoreceptorii. La excitarea beta-adrenoreceptorilor, grăsimea este distrusă, dar cu excitarea receptorilor alfa-adrenergici, eliberarea adrenalinei este inhibată și există un efect invers. Și yohimbina blochează receptorii alfa-adrenergici, ceea ce înseamnă că grăsimea este distrusă nestingherit.

- De asemenea, cunoscut sub numele de alfa-yohimbină, este un izomer mai puternic al Yohimbinei. Mecanismele sale de acțiune sunt aproape identice cu yohimbina, dar de mai multe ori mai puternice și mai eficiente.

Recomandări pentru admitere: ia 1-4 capace. Cu 30 de minute înainte de masă.