L-Carnitine Shot 60 ml

In stock:
25 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Real Pharm L-Carnitine Shot este un produs de înaltă calitate, lansat sub formă de băutură gata preparată. Datorită concentrației impresionante de l-caratină și a compoziției bine alese, astăzi, această băutură este pe bună dreptate considerată una dintre cele mai rapide și mai eficiente produse de ardere a grăsimilor. În plus, sa dovedit că Real Pharm L-Carnitine Shot oferă, de asemenea, un sprijin puternic pentru organism în timpul exercițiilor și uscării sporite, ajutând sportivii să-și mărească rezistența, să îmbunătățească eficiența antrenamentelor și, ca urmare, să creeze "figuri de vis".


L – carnitina este o substanță naturală, asemănătoare vitaminei, care îndeplinește multe funcții utile în organism. Sarcina sa principală este de a transporta țesutul adipos în hipocondriile musculare, în care, ulterior, atunci când este expus la efort fizic, acesta este transformat în energie. În plus, L-carnitina are un efect benefic asupra proceselor de oxidare în organism, reduce colesterolul, reduce detoxifierea și, de asemenea, atenuează manifestările de stres.


Real Pharm L – Carnitine Shot-randament ridicat și ușor de utilizat.

Beneficiile băuturii Real Pharm L-Carnitine Shot:

* Arderea rapidă a grăsimilor

* Accelerarea metabolismului

* Efect anabolic pronunțat

* Creșterea rezistenței

* Creșterea energiei

* Protejarea mușchilor împotriva distrugerii

* Detoxifierea organismului

* Gust plăcut de fructe de padure


În plus, în afară de toate meritele sale, L-Carnitine Shot Real Pharm este, de asemenea, foarte convenabil de utilizat. Nu trebuie să fie pre-gătit, amestecat, încălzit sau răcit. Este suficient doar să agitați băutura, să deschideți sticla și să beți doza recomandată.


Compoziția Real Pharm L-Carnitine Shot:


L - carnitină-1500 mg în 1 porție sau 3000 mg într-o singură sticlă


Recomandări de admitere:


Utilizați 0,5 sticle (30 ml) o dată pe zi, înainte de antrenament.

Înainte de utilizare – agitați.

După deschidere, păstrați băutura în frigider timp de cel mult 24 de ore.