NOW Magnesium Citrate 250 Tabs

In stock:
400 lei
Livrarea în raza mun.Chișinău este gratuită la comanda de 500 Lei
Descrierea

Magnesium citrat 200 mg

Citrat de magneziu în tablete


Pentru a menține potențialul energetic al organismului

Pentru producția de enzime

Pentru funcționarea normală a sistemului nervos

Pentru a îmbunătăți contractilitatea musculară


Magnesium citrat 200mg de la acum conține citrat de magneziu. Este o sursă rapid digerabilă de magneziu. Se va asigura că nivelul acestui mineral important din corpul dvs. este suficient de ridicat pentru a-și îndeplini în mod corespunzător toate funcțiile. La urma urmei, magneziul este necesar pentru producerea de energie și procese metabolice. Cu participarea sa, există o contracție musculară, inclusiv activitatea mușchiului cardiac. Promovează transmiterea impulsurilor nervoase și este, de asemenea, implicată în mineralizarea țesutului osos, deoarece îmbunătățește absorbția calciului în țesutul osos.


Magnesium citrat de magneziu 200mg de acum


Acum Magnesium Citrate 200mg:

Pe bază de citrat de magneziu;

Digerabil rapid;

Pentru a menține potențialul energetic al organismului;

Pentru producția de enzime;

Pentru funcționarea normală a sistemului nervos;

Pentru a îmbunătăți contractilitatea musculară;

Pentru a menține activitatea cardiacă;

Pentru mineralizarea țesutului osos.

Citratul de magneziu este o sursă rapid digerabilă de magneziu pentru a menține o serie de procese în organism


Cu fiecare porție de Magnesium Citrate 200mg de acum, vă veți furniza cu citrat de magneziu. Acest compus este interesant pentru fiecare dintre noi prin faptul că este o sursă de magneziu, în timp ce într-o formă digerabilă rapid. Prin urmare, puteți crește cu ușurință nivelul acestui mineral vital în organism și puteți susține procesele în care participă. La urma urmei, magneziul este necesar pentru a curge mai mult de 300 de reacții biochimice în interiorul corpului.


Este interesant pentru corpul nostru ca un mineral implicat în producerea de energie și buna funcționare a sistemului nervos. Ca un mineral care promovează transmiterea impulsurilor nervoase, stimulează contractilitatea tuturor mușchilor, inclusiv a mușchiului cardiac. Prin urmare, magneziul este extrem de necesar pentru inima noastră. Nu în zadar este considerat util în prevenirea aritmiei. Efectul său pozitiv asupra mușchilor scheletici este exprimat în reducerea manifestărilor spasmelor musculare nocturne. La urma urmei, cu deficit de magneziu, acestea apar cel mai adesea.


Magneziul poate ajuta, de asemenea, la stres și la creșterea oboselii mintale. De asemenea, merită spus despre rolul magneziului în mineralizarea țesutului osos. La urma urmei, promovează absorbția calciului în oase și creează condiții pentru întărirea lor. Fără ea, calciul este depozitat în țesuturile moi, de exemplu, în rinichi, ceea ce poate provoca formarea de pietre.


Compoziție acum Magnesium Citrate 200mg:

Compoziția Magnesium Citrate 200mg de acum


Recomandări de utilizare Acum Magnesium Citrate 200mg:

Luați două comprimate pe zi între mese.


Porții în ambalaj:

250 comprimate - 125 porții.